Panettonel, armastatud Itaalia magusal saial, on põnev päritolulugu, mis ulatub 15. sajandi Milanosse Itaaliasse. Legendi järgi avastas noor pagar Toni selle magustoidu juhuslikult, kui katsetas rikastatud taigna ja suhkrustatud puuviljadega, luues ikoonilise "Pan de Toni" (Toni leib).
Panettone't nauditakse traditsiooniliselt pidulikul jõuluajal ja see koosneb sellistest koostisainetest nagu munad, või, suhkur, suhkrustatud puuviljad ja rosinad. Selle eripärane kõrge kuplikujuline vorm ja kerge pehme tekstuur on panettone'st teinud armastatud magustoidu jõululaudadel üle maailma. Siiski on kasvav trend nautida seda aastaringselt, eriti on panettonet näha käsitööturgudel.
Panettone'i mitmekülgsusel pole piire, seal on hulgaliselt meeldivaid variatsioone, alates klassikalisest suhkrustatud apelsinikoorest kuni seikluslike lisanditeni, nagu limoncello ja šokolaad. Täiustage oma panettoned meie esmaklassiliste pakkumistega, sealhulgas glasuurid, puuvilja- ja kooretäidised või Belcolade šokolaad. Neile, kes otsivad oma panettone loomingus järjepidevat tipptaset, tagab valik meie pagarisegudest, parendajatest ja juuretistest kauakestva värskuse, laitmatu mahu, tekstuuri ja maitse. Seda tänu meie uuenduslikule tootevalikule nagu Tegral Panettone, Soft’r Melting ja Sapore Madre.
Autentse maitse ja tekstuuri säilitamiseks koos samaaegse kulude kontrollimisega kaaluge Puratose toorainete nagu Intens Egg Replacer (munaasendaja) ja Intens Gluten Replacer (gluteeniasendaja) ning Intens Soft & Fine kasutamist. Lisaks vähendage rasvasisaldust oma retseptides Intens Puraslimiga, et saada tervislikumad, kuid siiski maitsvad panettone tooted.