Panettonel, armastatud Itaalia magusal saial, on põnev päritolulugu, mis ulatub 15. sajandi Milanosse Itaaliasse. Legendi järgi avastas noor pagar Toni selle magustoidu juhuslikult, kui katsetas rikastatud taigna ja suhkrustatud puuviljadega, luues ikoonilise "Pan de Toni" (Toni leib).
Panettone't nauditakse traditsiooniliselt pidulikul jõuluajal ja see koosneb sellistest koostisainetest nagu munad, või, suhkur, suhkrustatud puuviljad ja rosinad. Selle eripärane kõrge kuplikujuline vorm ja kerge pehme tekstuur on panettone'st teinud armastatud magustoidu jõululaudadel üle maailma. Siiski on kasvav trend nautida seda aastaringselt, eriti on panettonet näha käsitööturgudel.
A classic panettone is the perfect holiday treat to include in your seasonal product range. Discover the ultimate Classic Panettone with Sourdough recipe made with Sapore Madre.
Panettone with caramel cream and apricot made with Tegral Dolcinote and Passionata
Panettone'i mitmekülgsusel pole piire, seal on hulgaliselt meeldivaid variatsioone, alates klassikalisest suhkrustatud apelsinikoorest kuni seikluslike lisanditeni, nagu limoncello ja šokolaad. Täiustage oma panettoned meie esmaklassiliste pakkumistega, sealhulgas glasuurid, puuvilja- ja kooretäidised või Belcolade šokolaad. Neile, kes otsivad oma panettone loomingus järjepidevat tipptaset, tagab valik meie pagarisegudest, parendajatest ja juuretistest kauakestva värskuse, laitmatu mahu, tekstuuri ja maitse. Seda tänu meie uuenduslikule tootevalikule nagu Tegral Panettone, Soft’r Melting ja Sapore Madre.
Autentse maitse ja tekstuuri säilitamiseks koos samaaegse kulude kontrollimisega kaaluge Puratose toorainete nagu Intens Egg Replacer (munaasendaja) ja Intens Gluten Replacer (gluteeniasendaja) ning Intens Soft & Fine kasutamist. Lisaks vähendage rasvasisaldust oma retseptides Intens Puraslimiga, et saada tervislikumad, kuid siiski maitsvad panettone tooted.
Jahuparendaja on elutähtis toode pagaritööstustele. Puratosel on suurim tootearendajate tiim, kes on loonud emulgaatorite ja unikaalsete ensüümide tehnoloogia.
Pagaritoodete- ja leivasegud on elukutselistele pagaritele olulised tooted , mis aitavad kindlustada kvaliteeti, on lihtsad kasutada ja kulutõhusad.
Margariinid ja rasvad on olulised koostisosad kõigis pagari-ja kondiitritoodete retseptides, pakkudes lahendusi pärmilehttaigna toodetele.
Emulgaatorid aitavad parandada pagaritoodete ja söögikõlblike toodete värskust ja üldist kvaliteeti.
Kattezeleed ja dekoorid on olulised pagari-ja kondiitritoodete mitmekesistamiseks ning valmistoodangu huvitavamaks muutmiseks.
Meie munapesu alternatiivid on töödeldud UHT-ga ja neid võib hoida ümbritseva õhu temperatuuril.
Avasta täisteratoodete ja seemnete kasulikkus. Täiustage oma leiba meie toitvate ja jätkusuutlike valikutega!