Klassikaline Croissant

Poolkuukujuline küpsetis, mida seostatakse tavaliselt Prantsuse köögiga, arvatakse olevat pärit 17. sajandil Viinist, et tähistada Osmani impeeriumi lüüasaamist Viini piiramise ajal 1683. aastal.

Legend räägib, et Viini pagarid lõid Osmanite lipu kujust inspireerituna võidu sümboliks poolkuud meenutava saia.

Algselt 13. sajandil tuntud kui "kipferl", mis saksa keeles tähendab poolkuud, valmistati küpsetisi rikkaliku võise taignaga, mis sarnanes tänapäevastes sarvesaiades kasutatavale taignale. 19. sajandi alguses tutvustas Austria pagar August Zang croissanti Prantsusmaale. Zang avas 1838. aastal Pariisis Viini pagariäri, kus ta müüs kipferl´i, mille prantslased peagi omale sobivaks kohandasid ja croissantideks ümber nimetasid . 

Leia

Meie Croissant retseptid

Crownies - Croissant & Brownie Hybrid Recipe

Crownies - Croissant & Brownie Hybrid Recipe

Recipe of Crownies, an innovative hybrid between croissant and brownie

Cookies & Cream Croissant

Cookies & Cream Croissant

Recipe of Cookies & Cream Croissant

Paris Brest Pistache Croissant

Paris Brest Pistache Croissant

Recipe for a hybrid of Paris Brest and Croissant with pistachio

Pange rõhku klassikalisele croissantile

Aja jooksul täiustasid Prantsuse pagarid sarvesaia retsepti, luues kergema ja kihiliselt õhulisema küpsetise, lisades rohkem võid ja täiustades lamineerimisprotsessi

Kuigi klassikaline croissant on endiselt lemmik kogu maailmas, muutuvad uued leiutised üha populaarsemaks. On selliseid variatsioone nagu hübriidcroissant ja küpsis, "croissant+cooki=crookie" ning croissanti ja sõõrikute segu "croissant+donut=cronut". 

Puratose lahendused aitavad ikka ja jälle pakkuda ühtlast tulemust, olenemata ümbritsevast keskkonnast.Lõpeta võitlus kõrgete töötemperatuuridega, kasutades meie või ja margariini alternatiivi Mimeticut. 

Miks mitte täita oma sarvesaiad meie puuvilja- või kreemitäidistega? 

Meie

Pagarilahendused

Täistera

Täistera

Täistera on taime terve seeme. Meie spetsiaalsesse teraviljavalikusse kuuluvad idandatud terad ja juuretisega immutatud terad, mis annavad igale taignale tervislikkust, värskust ja rikkalikku maitset.

Jahuparendajad

Jahuparendajad

Jahuparendaja on elutähtis toode pagaritööstustele. Puratosel on suurim tootearendajate tiim, kes on loonud emulgaatorite ja unikaalsete ensüümide tehnoloogia.

Juuretis

Juuretis

Puratose aktiivjuuretised võimaldavad teil värskeid, maitsvaid ja kõrgekvaliteetseid leivatooteid valmistada kiirelt ning kergelt.

Küpsetussegud

Küpsetussegud

Pagaritoodete- ja leivasegud on elukutselistele pagaritele olulised tooted , mis aitavad kindlustada kvaliteeti, on lihtsad kasutada ja kulutõhusad.

Margariinid ja erirasvad

Margariinid ja erirasvad

Margariinid ja rasvad on olulised koostisosad kõigis pagari-ja kondiitritoodete retseptides, pakkudes lahendusi pärmilehttaigna toodetele.

Emulgaatorid

Emulgaatorid

Emulgaatorid aitavad parandada pagaritoodete ja söögikõlblike toodete värskust ja üldist kvaliteeti.

Täidised

Täidised

Avastage Puratose puuviljatäidised, samuti ka populaarsed šokolaadi-, pähkli- ja kreemitäidised, mis sobituvad nii teie toodete kui protsessidega.

Läikeglasuurid

Läikeglasuurid

Kattezeleed ja dekoorid on olulised pagari-ja kondiitritoodete mitmekesistamiseks ning valmistoodangu huvitavamaks muutmiseks.

Munamäärde asendaja

Munamäärde asendaja

Meie munapesu alternatiivid on töödeldud UHT-ga ja neid võib hoida ümbritseva õhu temperatuuril.

Avasta meie

Pagaritööstuse toorained

Brioche

Brioche

Avastage Brioche'i täiuslik maitse ja tekstuur Puratose koostisainetega. Klassikalisest prantsuse brioche'ist tervislikumate variantideni, looge maitsvaid retsepte Puraslimi, Soft’r Meltingi ja muuga!

Panettone

Panettone

Discover the Art of Panettone: Elevate Your Creations with Puratos Ingredients. Customizable, Authentic, and Delicious!

Täisteraleivad seemenetega

Täisteraleivad seemnetega

Avasta täisteratoodete ja seemnete kasulikkus. Täiustage oma leiba meie toitvate ja jätkusuutlike valikutega!