Brioche - rikkalik, pehme ja kergelt magus pagaritoode, on pärit Prantsusmaalt Normandiast. Mõiste "brioche" pärineb vanast prantsuse sõnast "brier", mis tähendab "taigna purustamist". Sajandite jooksul on brioche ületanud piirkondlikke piire, levinud üle Prantsusmaa erinevatesse piirkondadesse, mille tulemuseks on üle 30 erineva variatsiooni, millest igaühel on ainulaadne kohalik hõng. Mõned kuulsad prantsuse klassikud on Brioche Parisienne, Brioche Nanterre, Brioche De Metz, Brioche Vendéenne, … Viimastel aastatel on brioche muutunud ülemaailmseks nähtuseks, enam kui 60 riigis on turule toodud üle 1000 uue brioche toote.
Brioche'i serveeritakse traditsiooniliselt kas hommikusöögi osana või magustoiduna, sageli koos kohvi, tee või kuuma šokolaadiga. Kuid selle mitmekülgsus võimaldab seda süüa igal kellaajal, olenevalt individuaalsetest eelistustest ja kultuurikommetest.
Brioche'i mitmekülgsus on piiritu, pakkudes laia valikut meeldivaid variatsioone, alates klassikalistest kreemitäidistest ja šokolaadist kuni seikluslikumate lisanditeni nagu Matcha. Täiustage oma brioche-loomingut meie esmaklassilise pakkumisega, mis sisaldab teravilja ja seemneid, puuvilju, koort, šokolaadi ja pähklitäidiseid, aga ka luksuslikku Belcolade šokolaadi.
Neile, kes otsivad oma brioche-loomingutes püsivat tipptaset, tagab meie pagarisegude, parendajate ja juuretise valik püsiva värskuse, laitmatu mahu, tekstuuri ja maitse. Seda tänu uuenduslikule tootevalikule nagu Tegral/Easy Brioche ja Sapore.
Autentse maitse ja tekstuuri säilitamiseks samaaegselt kulude haldamisega kaaluge Puratose toorainete nagu Intens Egg Replacer (munaasendaja) ja Intens Gluten Replacer (gluteeniasendaja) ja Intens Soft & Fine lisamist. Lisaks vähendage Intens Puraslimiga retseptide rasvasisaldust, luues tervislikumaid, kuid siiski maitsvaid brioche-tooteid.
Olenemata sellest, kas soovite säilitada värskust 5–7 päeva või mõne kuu jooksul, meie Soft’r Melting aitab teil luua täiusliku sulava tekstuuri, säilitades samal ajal brioche’ide värskuse.