Taste Tomorrow

Teeme toidu tuleviku reaalseks juba täna

(Tervise-)teadlik tarbimine, taimepõhine, käsitöö… tarbijakäitumine on pidevas arengus. 

Seepärast enam kui 10 aastat tagasi, lõime me oma enda tarbijauuringu, mida me kutsume Taste Tomorrow. Me jälgime kohalikku ja globaalset tarbijakäitumist, suhtumist ja valikuid, kasutades intervjuude ja semantilise AI tehnoloogia kombinatsiooni. See võimaldab meil jälgida trendide arengut ja paljastada uusi suundumusi pagariäris, kondiitriäris ja šokolaadimeistrite seas.

Lisaks, kõiki meie kogutavaid andmeid toetab meie ülemaailmne trendide tuvastamise võrgustik, põhjalikud sensoorsed uuringud ja ainulaadsed partnerlussuhted teadlaste ja ülikoolidega.

Mängi video

Kuidas see teie ettevõttele kasulik on?

  • Ole alati kursis viimaste trendidega pagaritoodete, kondiitritoodete ja šokolaadi valdkonnas. Ülemaailmsete kui ka kohalike trendide tasandil.
  • Saage a globaalne ülevaade toiduainetööstusest täna ja ennustused, kuhu see võib suunduda homme.
  • Koguge värsket statistikat ja turuteadmis kõikjalt üle maailma.
  • Ole ühenduses oma klientidega ja avasta uusi võimalusi.
Soovid olla kursis oma valdkonna viimaste trendide ja uuendustega? Küsige presentatsiooni viimaste uudistega Taste Tomorrow- veebilehel.

Millised on 2025 aasta kuumimad trendid?

Kuumimad pagaritoodete trendid 2025

Tarbijad nõuavad värskust, hindavad meisterlikkust ja otsivad jätkuvalt mugavust traditsioonilistest autentsetest retseptidest.

Kuumimad kondiitritoodete trendid 2025

Tarbijad jahivad puhast traditsiooni, kerge nõksuga klassikat ja lubatud järeleandmist.

Kuumimad šokolaadi trendid 2025

Tarbijad nõuavad šokolaadilt rohkem kui lihtsalt magusust. Läbipaistvus ja teadlik tarbimine on üks kolmest trendist.

Püsige oma klientidega ühenduses

Kas soovite värskeid teadmisi tervise, mugavuse, kogemuste, digitaalse ja muu kohta, et stimuleerida innovatsiooni pagaritoodete, kondiitritoodete ja šokolaadi valdkonnas? Või soovite lisateavet meie ülemaailmse tarbijauuringu kohta? 

Meil on hea meel teid aidata! Täitke kontaktivorm ja me võtame teiega võimalikult lühikese aja jooksul ühendust.

Viimased uudised

Soola vähendamise tähtsus meie toitumises

Soola vähendamise tähtsus meie toitumises

Siit saate teada, miks soola tarbimise vähendamine pagaritööstuses on teie tarbija tervise jaoks ülioluline. Meie nõuanded soolade vähendamise tõhusate lahenduste kohta.

 Igapäevase toitumise rikastamine Puratose toorainetega

Igapäevase toitumise rikastamine Puratose toorainetega

Avasta, kuidas Puratose koostisosad võivad muuta igapäevase leiva toiteväärtuse poolest võimsaks. Uuri, kuidas meie uuenduslikud lahendused aitavad pagaritel luua maitsvaid, kiudainerikkaid tooteid, mis toetavad soolestiku tervist ja üldist heaolu.

Rohkem toiteväärtust igas suutäies Puratose koostisainetega

Rohkem toiteväärtust igas ampsus koos Puratose toorainetega

Avastage, kuidas Puratose koostisosad muudavad teie küpsetised, koogid ja kondiitritooted toitvateks naudinguteks. Alates täistera koogisegudest kuni soolestiku tervist edendavate koostisosadeni saate teada, kuidas luua tervislikumaid ja mõnusaid tooteid, mis meeldivad terviseteadlikele tarbijatele.

Kuidas luua merevaiguvärvi naudingut? Stéphane Leroux ja Fatma Hussen

Kuidas luua merevaiguvärvi naudingut?

Avastage Belcolade'i Amber Cacao-Trace šokolaadimaagia! Liituge Stéphane Leroux' ja Fatma Husseniga Mokamba magustoidu meisterdamisel. Täiustage oma kondiitritooteid jätkusuutliku Belgia šokolaadiga.

Kuidas valmistada taimepõhist magustoitu? Michel Eyckerman ja Kris De Roy

Kuidas valmistada taimepõhist magustoitu?

Avastage Belcolade jätkusuutlikud taimepõhised kuvertüürid. Proovige Lunar Tube'i retsepti kreemja, pähklise ja vanilje nootidega. Ideaalne kokkadele ja kondiitritoodete austajatele.

Kuidas luua päritolumaa šokolaadist magus amps? Jeffrey De Weyer ja Oliver Van Nueten

Kuidas luua päritolumaa šokolaadist magus amps?

Avastage päritolumaa šokolaadist Belcolade Noir Philippines 68% Cacao-Trace peente ampsude valmistamise kunsti. Tutvuge meie suurepärase maitsega Belgia šokolaadi üksikasjaliku retseptiga ja šokolaadi jätkusuutliku päritoluga.

Infograafika

Avastage meie maitse homoru peamised järeldused teadusuuringud, kokku võetud ühes infographic.hics

Lae alla: Infograafika

Taste Tomorrow lehekülg

Külastage tastetomorrow.com, et avastada rohkem arusaamu ja artiklid globaalsete ja kohalike tarbijate suundumuste kohta.

Külasta veebisaiti