Toidu tootmisviis mõjutab nii inimeste tervist kui ka meie planeeti. Seetõttu on olnud tervis ja heaolu algusest peale Puratose teadus- ja arendustegevuse keskmes. Meie eesmärk on pakkuda võimalikult toitainerikkaid tooteid, tegemata järeleandmisi maitses, tekstuuris, kvaliteedis või ohutuses. Et olla paremad ja tervislikumad, täiustame läbi teaduse pidevalt oma tootevalikut ning suurendame oma toodetes kasulike koostisosade (nt puuviljad, kiudained ja täisteratooted) sisaldust. Samuti püüame koostisosades vähendada soola, teatud rasvade ja suhkrute sisaldust. Lisaks võimaldab Puratose patenteeritud uurimisprogramm Taste Tomorrow saada põhjaliku ülevaate globaalsetest ja kohalikest tarbijakäitumistest, hoiakutest ja valikutest. Seda silmas pidades pakume sobivat tootevalikut, mis katab tarbijate vajadused läbipaistvuse või taimsete alternatiivide järele.
Selge ja läbipaistev teave.
Täiustatud toitumisprofiilid, vähendades suhkrut, rasva ja soola ning suurendades kiudaineid, valke ja puuvilju.
Mitmekesiste toiduvalikute võimaldamine, sealhulgas taimsed ja fleksitaarsed valikud.
Soolestikusõbralike koostisosade toomine igapäevasesse toitumisse.
Erinevate rühmade toitumisvajaduste rahuldamine.
Loome koos tervema tuleviku!
Tervis & Heaolu on Puratoses alati prioriteet olnud. Juba 1920. aastatel lõime Pura-Malté: leivasegu röstitud nisuidu, linnaste ja kliidega. See tervislik, maitsev ja kergesti seeditav Pura-Malté oli turul suur läbimurre.
01
Iga kord, kui töötame välja uue toote, tagame, et selle toiteväärtus on optimeeritud, ilma et see mõjutaks maitseomadusi.
02
Oleme koostöös akadeemilise ja teadusmaailmaga pühendunud teadusuuringute juhtimisele ja toetamisele, aidates kaasa tarbijate tervise ja heaolu paranemisele.
03
Jagame klientidega oma teadmisi ja kogemusi ning pakume neile tarbijakäitumise ja toitumisega seotud infot.