Jätkusuutlik Sacher Tort

Cacao-Trace Sacher tordi retsept

Koostis

Kuidas teha

Šokolaadi biskviit

Sega kõik koostisained (v.a. õli ja šokolaad) vispliga kausis 5 min keskmisel kiirusel. Sulata šokolaad 40C-ni ja sega õliga. Lisa õli ja šokolaad segule ning sega uuesti madalal kiirusel homogeenseks. Valage 200 g 16 cm läbimõõduga rõnga jaoks ja küpsetage sisetemperatuuril 92–95 kraadi.


Täidis

Pritsi Vivafiili täidis kahe koogikihi vahele.


Kate

Kata kook õhukese ganache kihiga ja pane külmkappi tahenema.

Soojenda ganache 30-32C ja vala koogile katteks.


Kokkupanek

Kui biskviit on küpsetatud ja jahtunud, lõigake see kaheks osaks.

Määri 100g aprikoositäidist kahe kihi vahele.

Katke kook veidi soojendatud šokolaadikattega, et vältida õhumullide teket lõpliku katmise ajal.

Kaunista kook kakaopulbri ja väikeste šokolaadist kakaokaunadega.


Jätkusuutliku Sacher tordi lugu

Üha enam otsivad tarbijad toitu, mille eest nad teavad, et põllumajandustootjad saavad õiglast hinda. Cacao-Trace šokolaadi lisamine oma Sacher tordi koostisesse tagab suurepärase maitse – tänu käärimisprotsessile keskendume head tegemisel sellele, et kakaotootjad saaksid oma loodud väärtusest kasu.

Leia Nutrition info

322.29Kcal
Energia

1348.79Kj
Energia

14.82g
Rasva

5.24g
Küllastunud

40.09g
Süsivesikud

28.84g
Suhkrud

*