Sega kõik koostisained (v.a. õli ja šokolaad) vispliga kausis 5 min keskmisel kiirusel. Sulata šokolaad 40C-ni ja sega õliga. Lisa õli ja šokolaad segule ning sega uuesti madalal kiirusel homogeenseks. Valage 200 g 16 cm läbimõõduga rõnga jaoks ja küpsetage sisetemperatuuril 92–95 kraadi.
Pritsi Vivafiili täidis kahe koogikihi vahele.
Kata kook õhukese ganache kihiga ja pane külmkappi tahenema.
Soojenda ganache 30-32C ja vala koogile katteks.
Kui biskviit on küpsetatud ja jahtunud, lõigake see kaheks osaks.
Määri 100g aprikoositäidist kahe kihi vahele.
Katke kook veidi soojendatud šokolaadikattega, et vältida õhumullide teket lõpliku katmise ajal.
Kaunista kook kakaopulbri ja väikeste šokolaadist kakaokaunadega.
Üha enam otsivad tarbijad toitu, mille eest nad teavad, et põllumajandustootjad saavad õiglast hinda. Cacao-Trace šokolaadi lisamine oma Sacher tordi koostisesse tagab suurepärase maitse – tänu käärimisprotsessile keskendume head tegemisel sellele, et kakaotootjad saaksid oma loodud väärtusest kasu.
322.29Kcal
Energia
1348.79Kj
Energia
14.82g
Rasva
5.24g
Küllastunud
40.09g
Süsivesikud
28.84g
Suhkrud
*
Energia 322.29Kcal | ||
Energia 1348.79Kj | ||
Rasva 14.82g | ||
Küllastunud 5.24g | ||
Süsivesikud 40.09g | ||
Suhkrud 28.84g | ||
Fibers 5.15g | ||
Valk 4.89g | ||
Salt 0.42mg |