Sega kõik koostisained kokku (peale õli) 7 minutit suurel kiirusel. Siis lisa õli ja sega veel madalal kiirusel 1 min. Pane 600 g tainast 60*40cm alusele ja aja ühtlaselt laiali ning küpseta.
Pärast küpsetamist kasutage koogi lõikamiseks südamekujulist lõikurit.
Pritsi 20 g väikesesse südamekujulisse vormi ja pane külmunud karamell aprikoositäidise keskele. Külmutage see.
Pritsi 3 g karamelli väikesesse ümarasse vormi. Külmutage see.
Lase koor, glükoos ja piim keema ning vala šokolaadile. Vahusta Festipak ja sega õrnalt vahustatud Festipak ganache’i sisse.Pritsi saadud mousse südamekujulisse silikoonvormi.
Pritsi tume šokolaadivaht vormi ja pane vahu keskele külmutatud aprikoositäidis.
Aseta südamekujuline koogipõhi vahu peale.
Pane vaht sügavkülma ja kui see taheneb, siis võta vormist välja
Piserda vahule värvilist kakaovõid ja kaunista šokolaadilehega.
Üllata oma kliente loomingulise Sacheri tordiga. Mängides tekstuuridega ja andes oma loomingule kauni visuaalse väljanägemise, austades samal ajal jätkuvalt klassikalise Sacher tordi autentset maitset, pakub see maiuspala kindlasti nende silmale ja maitsemeeltele midagi erilist.
372.66Kcal
Energia
1021.23Kj
Energia
18.34g
Rasva
13.47g
Küllastunud
21.24g
Süsivesikud
16.5g
Suhkrud
*
Energia 372.66Kcal | ||
Energia 1021.23Kj | ||
Rasva 18.34g | ||
Küllastunud 13.47g | ||
Süsivesikud 21.24g | ||
Suhkrud 16.5g | ||
Fibers 3.09g | ||
Valk 3.23g | ||
Salt 0.24mg |