Loominguline Sacher Tort

Šokolaadi mousse Sacher tordi retsept

Koostis

Kuidas teha

Šokolaadi Chiffon kook

Sega kõik koostisained kokku (peale õli) 7 minutit suurel kiirusel. Siis lisa õli ja sega veel madalal kiirusel 1 min. Pane 600 g tainast 60*40cm alusele ja aja ühtlaselt laiali ning küpseta.

Pärast küpsetamist kasutage koogi lõikamiseks südamekujulist lõikurit.


Puuviljatäidis

Pritsi 20 g väikesesse südamekujulisse vormi ja pane külmunud karamell aprikoositäidise keskele. Külmutage see.


Karamelli täidis

Pritsi 3 g karamelli väikesesse ümarasse vormi. Külmutage see.


Tumeda šokolaadi mousse

Lase koor, glükoos ja piim keema ning vala šokolaadile. Vahusta Festipak ja sega õrnalt vahustatud Festipak ganache’i sisse.Pritsi saadud mousse südamekujulisse silikoonvormi.


Kokkupanek

Pritsi tume šokolaadivaht vormi ja pane vahu keskele külmutatud aprikoositäidis.

Aseta südamekujuline koogipõhi vahu peale.

Pane vaht sügavkülma ja kui see taheneb, siis võta vormist välja

Piserda vahule värvilist kakaovõid ja kaunista šokolaadilehega.


Loomingulise Sacher tordi lugu

Üllata oma kliente loomingulise Sacheri tordiga. Mängides tekstuuridega ja andes oma loomingule kauni visuaalse väljanägemise, austades samal ajal jätkuvalt klassikalise Sacher tordi autentset maitset, pakub see maiuspala kindlasti nende silmale ja maitsemeeltele midagi erilist.

Leia Nutrition info

372.66Kcal
Energia

1021.23Kj
Energia

18.34g
Rasva

13.47g
Küllastunud

21.24g
Süsivesikud

16.5g
Suhkrud

*