Klassikaline Sacher tort

Klassikaline šokolaadi ja aprikoosiga Sacher tordi retsept

Koostis

Kuidas teha

Šokolaadi biskviit

Sega kõik koostisained (v.a. õli ja šokolaad) vispliga kausis 5 min. keskmine kiirus. Sulata šokolaad 40C-ni ja sega õliga. Lisa õli ja šokolaad ning sega uuesti madalal kiirusel homogeenseks. Valage 200 gr 16 cm läbimõõduga rõnga jaoks ja küpsetage sisetemperatuurini 92–95 kraadi.


Täidis

Pritsige Vifafil aprikoositäidis kahe biskviidikihi vahele.


Kate

Kata kook õhukese ganache kihiga ja pane külmkappi tahenema.

Soojenda ganache 30-32C ja vala koogile kattena.


Kokkupanek

Kui põhi on küpsetatud ja jahtunud, lõigake sacher biskviit kaheks osaks.

Määri 100 g aprikoositäidist kahe kihi vahele.

Katke tort veidi soojendatud šokolaadikattega, et vältida õhumullide teket lõpliku katmise ajal.


Leia Nutrition info

351.76Kcal
Energia

1469.74Kj
Energia

19.13g
Rasva

8.95g
Küllastunud

37.93g
Süsivesikud

28.51g
Suhkrud

*