Sega kõik koostisained (v.a. õli ja šokolaad) vispliga kausis 5 min. keskmine kiirus. Sulata šokolaad 40C-ni ja sega õliga. Lisa õli ja šokolaad ning sega uuesti madalal kiirusel homogeenseks. Valage 200 gr 16 cm läbimõõduga rõnga jaoks ja küpsetage sisetemperatuurini 92–95 kraadi.
Pritsige Vifafil aprikoositäidis kahe biskviidikihi vahele.
Kata kook õhukese ganache kihiga ja pane külmkappi tahenema.
Soojenda ganache 30-32C ja vala koogile kattena.
Kui põhi on küpsetatud ja jahtunud, lõigake sacher biskviit kaheks osaks.
Määri 100 g aprikoositäidist kahe kihi vahele.
Katke tort veidi soojendatud šokolaadikattega, et vältida õhumullide teket lõpliku katmise ajal.
351.76Kcal
Energia
1469.74Kj
Energia
19.13g
Rasva
8.95g
Küllastunud
37.93g
Süsivesikud
28.51g
Suhkrud
*
Energia 351.76Kcal | ||
Energia 1469.74Kj | ||
Rasva 19.13g | ||
Küllastunud 8.95g | ||
Süsivesikud 37.93g | ||
Suhkrud 28.51g | ||
Fibers 2.71g | ||
Valk 5.34g | ||
Salt 0.43mg |