Sega kõik koostisained (v.a. õli ja šokolaad) vispliga kausis 5 min keskmisel kiirusel. Sulata šokolaad 40C-ni ja sega õliga. Lisa õli ja šokolaadi segu ning sega uuesti madalal kiirusel homogeenseks. Vala 200 g 16 cm läbimõõduga rõnga kohta ja küpseta sisetemperatuuril 92-95C.
Pritsi Topfil puuviljatäidis 2 koogikihi vahele.
Kuumuta Festipak, koor ja glükoos ning vala šokolaadi peale. Kasuta mikserit, et saada homogenne ganaches.
Kata kook ganache’iga, kui see on umbes 30-32C.
Kui Sacheri biskviit on küpsetatud ja jahtunud, lõigake see võrdselt kolmeks.
Määri 100 grammi aprikoositäidist kahele vahekihile.
Katke kook veidi soojendatud šokolaadikattega, et vältida õhumullide teket lõpliku katmise ajal.
Kaunista kook ganache’i ja kuivatatud puuviljatükkidega.
Rohkem kui pooled maailma tarbijatest eelistaksid oma lemmikmaitsetele tervislikumaid alternatiive, et nad ei peaks oma tarbimiskäitumises järeleandmisi tegema. Sellepärast tahame Sacher tordi tervise ja heaolu nimel inspireerida teid, lisades sellele rohkem puuvilju ja kasutades vähendatud suhkrusisaldusega tooraineid. Nii saate pakkuda oma tarbijatele paremate toiteväärtustega maiuspala!
259.16Kcal
Energia
1083.29Kj
Energia
13.22g
Rasva
6.01g
Küllastunud
29.21g
Süsivesikud
19.26g
Suhkrud
*
Energia 259.16Kcal | ||
Energia 1083.29Kj | ||
Rasva 13.22g | ||
Küllastunud 6.01g | ||
Süsivesikud 29.21g | ||
Suhkrud 19.26g | ||
Fibers 3.38g | ||
Valk 3.86g | ||
Salt 0.34mg |