Tervise & heaolu Sacher tort

Vähendatud suhkrusisaldusega Sacher tordi retsept

Koostis

Kuidas teha

Šokolaadi biskviit

Sega kõik koostisained (v.a. õli ja šokolaad) vispliga kausis 5 min keskmisel kiirusel. Sulata šokolaad 40C-ni ja sega õliga. Lisa õli ja šokolaadi segu ning sega uuesti madalal kiirusel homogeenseks. Vala 200 g 16 cm läbimõõduga rõnga kohta ja küpseta sisetemperatuuril 92-95C.


Täidis

Pritsi Topfil puuviljatäidis 2 koogikihi vahele.


Kate

Kuumuta Festipak, koor ja glükoos ning vala šokolaadi peale. Kasuta mikserit, et saada homogenne ganaches.

Kata kook ganache’iga, kui see on umbes 30-32C.


Kokkupanek

Kui Sacheri biskviit on küpsetatud ja jahtunud, lõigake see võrdselt kolmeks.

Määri 100 grammi aprikoositäidist kahele vahekihile.

Katke kook veidi soojendatud šokolaadikattega, et vältida õhumullide teket lõpliku katmise ajal.

Kaunista kook ganache’i ja kuivatatud puuviljatükkidega.


Tervise & heaolu Sacher tordi lugu

Rohkem kui pooled maailma tarbijatest eelistaksid oma lemmikmaitsetele tervislikumaid alternatiive, et nad ei peaks oma tarbimiskäitumises järeleandmisi tegema. Sellepärast tahame Sacher tordi tervise ja heaolu nimel inspireerida teid, lisades sellele rohkem puuvilju ja kasutades vähendatud suhkrusisaldusega tooraineid. Nii saate pakkuda oma tarbijatele paremate toiteväärtustega maiuspala!

Leia Nutrition info

259.16Kcal
Energia

1083.29Kj
Energia

13.22g
Rasva

6.01g
Küllastunud

29.21g
Süsivesikud

19.26g
Suhkrud

*