Lõika kook horisontaalselt 2 võrdseks pooleks. Immuta üks biskviit ananassi siirupiga. Pritsi biskviidile 120gr Crème Diplomati ja lisa kreemi peale ananassitükid. Aseta sellele teine biskviidi pool ja immuta seda uuesti siirupiga. Kata kogu kook Crème Diplomatiga. Võtke teine biskviit ja lõigake väikesed 1 cm suurused kuubikud. Kata terve kook kuubikutega ning kaunista tuhksuhkru ja šokolaadi-tuillega.
Saab teha ka suure/paksu ristküliku kujulise biskviidi, mida on lihtne kuubikuteks lõigata.
291.94Kcal
Energia
1225.84Kj
Energia
11.64g
Rasva
2.77g
Küllastunud
43.56g
Süsivesikud
26.75g
Suhkrud
*
Energia 291.94Kcal | ||
Energia 1225.84Kj | ||
Rasva 11.64g | ||
Küllastunud 2.77g | ||
Süsivesikud 43.56g | ||
Suhkrud 26.75g | ||
Fibers 1.19g | ||
Valk 2.76g | ||
Salt 0.75mg |