Vahusta kõiki koostisosi 7 minutit suurel kiirusel. Jagage 180 gr igasse (3* 16 cm läbimõõduga) rõngasse ja küpsetage.
Aja piim keema. Sega suhkur, munakollane ja CPT. Kui piim keeb, lisage suhkru, munakollase ja CPT segu ning segage hästi. Lase kogu segu uuesti keema ja lase 2 minutit keeda. Vala alusele, kata kilega ning jäta jahtuma. Vahusta Passionata, kuniks see on tugeva tekstuuriga. Lisa pool vahukoorest külmale vanillikreemile. Kui oled saavutad ühtlase õhulise tekstuuri, lisa ka teine pool kreemist ja sega.
Lõika üks biskviit horisontaalselt 2 võrdseks pooleks. Leota esimest ananassi siirupiga. Tõsta biskviidile 120gr kreemi ja lisa kreemi peale ananassitükid. Aseta peale teine pool biskviidist ja immuta uuesti siirupiga. Katke kogu kook kreemiga. Võtke teine biskviit ja lõigake see väikesteks 1-1 cm kuubikuteks. Kata kogu kook kuubikutega ja kaunista kergelt tuhksuhkruga.
Biskviidist saab teha ka suure/paksu ristküliku kujulise tüki. Seda on lihtne kuubikuteks lõigata.
209.23Kcal
Energia
879.08Kj
Energia
7.93g
Rasva
5.23g
Küllastunud
29.88g
Süsivesikud
17.42g
Suhkrud
*
Energia 209.23Kcal | ||
Energia 879.08Kj | ||
Rasva 7.93g | ||
Küllastunud 5.23g | ||
Süsivesikud 29.88g | ||
Suhkrud 17.42g | ||
Fibers 0.33g | ||
Valk 4.47g | ||
Salt 0.66mg |