Loominguline Mimosa kook

Koostis

Kuidas teha

Castella biskviit

Vahusta Tegral Castellat, mune ja mett umbes 8 minutit suurel kiirusel (tihedus 40–43). Lisa õli ja sega aeglasel kiirusel 1 minut. Tõsta tainas küpsetuspaberiga kaetud 20-30 cm raami sisse ja küpseta. Kui castella on jahtunud, lõika ringid 3,5 cmØ ja külmuta.


Kate

Vahusta Passionata, kuni see on tugeva tekstuuriga. Pritsi väikesesse poolsfäärilisse vormi ja külmuta.


Mango kreem

Aja piim keema. Segage suhkur ja CPT. Kui piim keeb, lisage suhkru ja CPT segu ning segage hästi. Lase kogu segu uuesti keema ja lase 2 minutit keeda. Lisa Classic Mango CL ja eelnevalt leotatud želatiin ning sega korralikult läbi. Vala alusele ja kata fooliumiga ja jäta jahtuma. Vahusta passionata, kuni see on tugeva tekstuuriga. Lisa pool vahukoorest külmale vanillikreemile. Kui saavutad ühtlase õhulise tekstuuri, lisa ka teine ​​pool kreemist ja sega. Pritsi 30 gr väikesesse toruvormi ja aseta sisse külmutatud castella. Külmutage.


Kaunistus

Kuumutage Miroir Glassage Chocolate Blanci, kuni see saavutab temperatuuri 38 °C. Glasuurige külmutatud mousse ja kaunistage kollasest šokolaadist tehtud tuillega.


Kokkupanek

Aseta peale külmutatud Passionata kera ja lase 5 minutit sulada. Lõika Castellast minikuubikud ja aseta need Passionata kera peale.

Nipid & trikid

Castellast saab teha ka suure/paksu risküliku biskviiti, mida on lihtne kuubikuteks lõigata.

Leia Nutrition info

252.04Kcal
Energia

1061.25Kj
Energia

11.66g
Rasva

7.02g
Küllastunud

33.21g
Süsivesikud

23.7g
Suhkrud

*

Dsicover

Related Recipes

Mimosa Kook: Itaalia klassika, millega tähistada  Emadepäeva ja naisi üle maailma

Mimosa Kook: tõstame naised ja emad tähelepanu keskpunkti

Tuleval emadepäeval üllatage oma kliente Itaalia klassikaga ning laske neil avastada ja nautida maitsvat Mimosa kooki. Huvitav ajalugu ja peen maitse – saate teada, kuidas see Itaalia klassika võib teie ärile hoogu anda.