Võtke ette kulinaarne teekond koos Belcolade'i tehnilise konsultandi Jeffrey De Weyeri ja Belgia šokolaadimeistri Oliver Van Nueteniga. Üheskoos defineerivad nad uuesti klassikalise bouchée olemuse, kasutades peent päritolumaa tumedat šokolaadiBelcolade Origins Noir Philippines 68% Cacao-Trace ja pekaani pähkleid.
Väljakutse? Taasleiutada klassikaline bouchée ainulaadse päritolumaa šokolaadi maitserännakuga ja rikastada seda õigete koostisainete kombinatsiooniga.
Tulemus? Traditsioone austav bouchée geniaalse pöördega. Selles 68% kakaost valmistatud tumedas šokolaadis on ühendatud troopilised puuviljad punaste ja kuivatatud puuviljade maitsetega. Viimase lihvi annab pekaanipähklite rikkalik, pähkline maitse.
Vaadake meie videot ja avastage selle meeldejäävapäritolumaa šokolaadiampsu saladused, et oma šokolaadiloomingut veelgi täiendada.
Sukelduge sellesse Jeffrey De Weyeri ja Oliver Van Nueteni üksikasjalikku retsepti ja täiustage oma šokolaaditoodete loomingut. Loome koos šokolaadi maagiat!
Tarbijad tunnevad üha enam huvi toodete päritolu vastu – märkimisväärne 62% tarbijatest eelistab praegu pakendil loetletud koostisainete päritolu kontrollimist*.
Belcolade päritolumaa šokolaadid on suurepärane lähtepunkt klassikaliste šokolaadiretseptide ümberkujundamiseks ja üldise maitseelamuse täiustamiseks. Oliver Van Nueten,šokolaadimeister ja Jeffrey De Weyer, Belcolade'i tehniline konsultant, andsid koostöös klassikalisele bouchée'le originaalse pöörde Filipiinidelt pärit Origins sarja šokolaadiga.
Miks otsustasite töötada Filipiini päritolumaa šokolaadiga?
Jeffrey De Weyer: “Valisime Oliveriga selle päritolu, sest see on ainulaadne ja omanäoline. Vähesed inimesed teavad, et kakao kasvab Filipiinidel, hoolimata riigi rikkalikust kakaoajaloost. Meie kakaoeksperdid valisid need oad hoolikalt nende rikkaliku aromaatse profiili tõttu.”
Oliver Van Nueten: “Maitsmisel üllatab koheselt selle mahlakas iseloom. Ananassi, banaani ja passioni troopilised maitsed on koheselt märgatavad. Jätkusuutlikkus on ka minu jaoks ülioluline. Kuna sellel šokolaadil on Cacao-Trace sertifikaat, tean, et see aitab kaasa konkreetsetele tegevustele, mis toetavad Filipiinidel asuvaid kakaokogukondi.”
Jeffrey De Weyer: “Lisaks on tegemist eriti kvaliteetse, letsitiinita šokolaadiga, mis pakub läbipaistvust otsivatele tarbijatele puhast ja selget etiketti.”
Kui kergelt või raskelt töödeldav see šokolaad on?
Jeffrey De Weyer: “Sellega saab palju ära teha. Sda on lihtne kasutada batoonide, täidiste, kreemide ja vahtude jaoks. Vormimiseks või katmiseks võime siiski soovitada teisi šokolaade, mis nendele konkreetsetele toodetele paremini sobivad.”
Miks sa tahtsid just bouchéed teha?
Oliver Van Nueten: “Uurin alati võimalusi šokolaadiklassika taasleiutamiseks, eelistatavalt päritolumaaa šokolaadide abil. Sellest ka meie bouchee valik, millele lisasime omapoolse vimka. Kombineerisime Origins Noir Philippines 68% Cacao-Trace'i pekaanipähklite, soolakaramelli ja krõbeda küpsisega, mis kõik on ümara kujuga. Šokolaadi puuviljased toonid sobivad mõnusalt pekaanipähklite maitsega.”
Kogege Filipiinide olemust selle 68% kakaosisaldusega tumeda šokolaadiga. Šokolaadis on võluv segu puuviljastest nootidest, domineerivate troopiliste puuviljade, nagu ananassi, banaani ja passioniviljade maitsega, millele lisanduvad punased ja kuivatatud puuviljad..
Interested in more details about this recipe or the Belcolade Technical Advisor team and our services?
*Source: Innova Category Survey Chocolate 2023 / Trends survey 2023.