Belcolade Pecan Boucheé

Koostis

Kuidas teha

Vormimine
  • Tempereeri Belcolade Origins Noir Philippines 68% Cacao-Trace ja pane õhukese kihina soovitud vormi. 
  • Lase kristalliseeruda.

Pekaani Praliné
  • Sega suhkur ja vesi, kuumuta kuni saavutad 118°C. Lisa pekaani pähklid ja karamelliseeri.
  • Lisa sool.
  • Vala saadud karamellisegu silikoon matile ja lase jahtuda. Sega blenderis kuni pralinee on ühtlase tekstuuriga.

Ettevalmistatud pralinee
  • Soojenda (sulata) pekaani pralinee, Belcolade Origins Noir Philippines 68% Cacao-Trace ja Belcolade Pure Prime Pressed Cocoa Butter Cacao-Trace kokku kuni 40-45°C.
  • Tempereeri kõik 26°C-ni.
  • Täida Belcolade vormid ja jahuta külmeris max 10 minutit 4°C kraadi juures.
  • Lase kristalliseeruda 16°C juures 1-2 tundi, kus suhteline õhuniiskus on madalam kui 60%.

Soolakaramell
    Valmista karamell suhkru ja glükoosiga.
  • Soojenda kreem ja või ja lisa osadena karamellile.
  • Lisa sool ja lase jahtuda.
  • Täida šokolaadivormid karamellitäidisega.

Soolane liivapõhi
  • Sega kõik koostisained kuniks saavutad ühtlase liivase tekstuuri.
  • Rulli kahe paberi vahel 2-3mm paksuseks.
  • Lõika ringid 4cm läbimõõduga.
  • Küpseta 170°C juures umbes 8 minutit.

Musta värvi sprei
  • Sulata kakaovõi Belcolade Pure Prime Pressed Cocoa Butter Cacao-Trace ja sega see musta värviga. 
  • Tempereeri kuni 30°C ni ja pritsi küpsisele temperatuuril 15°C et saavutada sile ja sametine effekt.

Pecan Bouchée

Autor: Jeffrey De Weyer, Belcolade tehniline konsultant, koostöös šokolaadimeister Oliver Van Nueten´iga.

Keerukuse aste:  

Nautige tuntud bouchée'd, mis on harmooniline segu oivalistest tekstuuridest ja erinevatest maitseprofiilidest ja kõik see kapseldatuna ühes suutäies. Selle loomingu puhul meisterdasin ainulaadselt spetsiifilise maitseelamuse, kasutades meie päritolumaa šokolaadi Belcolade Origins Noir Philippines 68% Cacao-Trace'i.

Leia

Seotud retseptid