Õnnelik seedimine

Õnnelik seedimine on hea enesetunde võti! Tarbijate kasvav teadlikkus soolestiku tervise tähtsusest tekitab vajaduse loodusliku, taskukohase ja maitsva toidu järele soolte toitmiseks.

Kas teadsite, et inimese soolestiku mikrobioomis on üle 100 triljoni mikroorganismi?

Ja neid kõiki tuleb õnnelikuna hoida. 

Kuidas? Uurime välja!

Me mõjutame oma tervist sellega, mida me sööme. Leib on saanud meie igapäevase toidu rutiinseks osaks, mistõttu on see loomulik valik soolestikusõbraliku dieedi jaoks. Mõnd retseptid ja koostisained, mida te meie küpsetamise pärandist leida võite, võivad muuta leiva igapäevaseks toitaineks, mida inimese soolestik vajab. Need kiudained toidavad häid baktereid, mis on seedeelundkonnas juba olemas, aidates neil saavutada ja saata lainetusena heaolu läbi keha ja meele.

Kuigi leiva juured on lihtsuses, on “Happy Gut” leibade küpsetamine kunst, mida õppida, ja teadus, mida täiustada. Puratose enam kui 100-aastase kogemusega pagaritoodete vallas ei lakka me kunagi uurimast, mõtlemast ja ka uuendustest, pakkudes lahendusi, mis võimaldavad pagaritel mugavalt valmistada kõige vastupandamatumaid leibasid, millel on soolestiku tervisele kasu.

Tuginege meie sajandipikkusele kogemusele pagaritööstuses, et avada oma leiva tervisepotentsiaal. Meie soolestiku heaks!

Loe rohkem õnneliku soolestiku "Happy Gut" innovatsioonist

Get inspired