Sega kõik koostisosad homogeenseks taignaks 5 min. keskmisel kiirusel, vala segu plaadile 40x60 cm.
Küpseta 180°C juures .
Carat kreem:
Kuumuta piim+ koor, lisa munakollased, seejärel bavarois, saadud segu vala Caratile ning sega omavahel.
Võta 14 läbimõõduga tordirõngas, pane põhja Tegral Satin Cream Cake Belgian Chocolate biskviit, kata see Carat kreemiga, pane peale veel üks biskviit ja määri Topfil Cranberry 60%-ga. Pane sügavkülma. Võta suurem tordirõngas 20 cm. Läbimõõduga. Pane rõnga põhja toidukile nii, et kile ääred tõmba ümber rõnga. Vala sisse vanilje mousse , et pool rõngast on täidetud. Seejärel pane sinna keskele sügavkülmutatud 1.tort nii, et põhi jääb paistma ja on rõnga äärega ühel tasandil- see jääb pärast tordi põhjaks. Aseta sügavkülma. Enne glaseerimist keera tort teistpidi ja glaseeri.
Kuumuta Miroir Glassage Neutre 35°C…40°C-ni, sega kokku peedipulbriga . Seejärel kata jahutatud kook kattegeeliga.
Kaunista pealt .
Keerukuse aste: