Puratos teeb koostööd Burconiga, et teha innovatsiooni rapsivalguga

Koostöö eesmärk on lisada Puratose pagari- ja kondiitritoodete sektorite lahendustesse tipptasemel rapsivalk

25 nov 2024

R&D
Corporate

Puratos, rahvusvaheliselt tuntud uuenduslike pagaritoodete, kondiitritoodete ja šokolaadi koostisosade ja teenuste pakkuja, teatab põnevusega uuest partnerlusest Burcon NutriaScience Corporation´iga, kes on ülemaailmne tehnoloogialiider toitudele ja jookidele taimepõhiste valkude arendamisel. Selle koostöö eesmärk on teha sektoris revolutsiooni uuenduslike koostisosadega, mille tulemuseks on Burconi Puratein® rapsivalku kasutades toiduained, mis ületavad tarbija ootusi maitse, tervislikkuse ja jätkusuutlikkuse osas.

Kuna tarbijad otsivad üha enam tervislikumaid ja jätkusuutlikumaid toiduvalikuid, paistab rapsivalk oma neutraalse maitse, funktsionaalse mitmekülgsuse ja kõrge toiteväärtuse tõttu munavalgu paljulubava alternatiivina.

“Puratoses oleme pühendunud tipptasemel lahenduste pakkumisele pagari-, kondiitri- ja šokolaadisektorile, keskendudes tugevalt innovatsioonile, jätkusuutlikkusele ning tervisele ja heaolule. Usume koostöö jõusse selliste visionääride ettevõtetega nagu Burcon, et suurendada meie mõju," ütles Bram Pareyt, Puratose GRS Labi teadus- ja arendusdirektor. “Nende Puratein® on üks parimaid taimseid valke, millega oleme töötanud ja meil on hea meel uurida selle ainulaadseid omadusi veelgi, et pakkuda klientidele suurepäraseid lahendusi.”

“Meil on hea meel teha koostööd Puratosega meie oma klassi parima rapsivalgu tootmiseks, ”ütles Burconi tegevjuht Kip Underwood. “Nende sügav arusaam pagari- ja kondiitritööstusest täiendab meie turule mineku strateegiat. Burconi rapsivalk pakub erakordseid funktsionaalsusi ja võib oluliselt vähendada kulusid, kui seda kasutatakse munade asendajana retseptides. Koos püüame ümber defineerida, mis on rapsivalguga võimalik”

See koostöö ühendab Burconi taimsete valkude teadmised Puratose laialdaste teadmistega toidu koostisosade kohta ning ülemaailmse teadus- ja arendusrajatiste võrgustikuga, et avada rapsivalgu täielik potentsiaal. Puratos töötab koos Burconiga välja rapsivalguga täiustatud lahendusi, mis on kohandatud nende pagari-, kondiitri- ja šokolaadiklientide vajadustele kogu maailmas. Need lahendused ei vasta mitte ainult nõudlusele uuenduslike ja kvaliteetsete toodete järele, vaid edendavad ka jätkusuutlikkust ja tervist, pakkudes lõppkokkuvõttes tarbijatele toitvamaid ja keskkonnasõbralikumaid valikuid.