Puratos ja Future Food-Tech käivitavad 2025. aasta soolestiku tervise innovatsiooniväljakutse

19 nov 2024

R&D
News

Puratos, pagaritoodete, kondiitritoodete ja šokolaadi toorainete ja teenuste ülemaailmne liider, on teinud koostööd Future Food-Tech´iga et korraldada 13.–14. märtsil 2025 San Francisco tippkohtumisel eksklusiivne innovatsiooniväljakutse.

Uskudes toiduinnovatsiooni headusesse, on Puratose eesmärk töötada välja murrangulisi toidulahendusi, mis mitte ainult ei rõõmusta kliente, vaid edendavad ka tervist ja heaolu, viivad ettevõtteid, kliente, inimesi ja planeeti pidevalt edasi.

Puratos otsib uuenduslikke lahendusi, mis võivad moduleerida soolestiku mikrobioomi ja selle mõju:

  • Füüsiline tervis: Kuidas saame parandada seedimist, tugevdada immuunsust ja parandada üldist füüsilist tervist soolestiku tervise kaudu?
  • Vaimne heaolu: Kuidas saame soolestiku-aju telge võimendada vaimse tervise ja emotsionaalse heaolu toetamiseks?

Väljajutset kommenteerib, Sara de Pelsmaeker, Grupi Tervise & Heaolu Direktor, öeldes: “Meil on hea meel, et saame selle innovatsiooni väljakutse jaoks koostööd teha Future Food-Techiga. Puratoses usume, et toidu tulevik seisneb soolestiku mikrobioomi jõu rakendamises nii füüsilise kui ka vaimse heaolu parandamiseks. Meil on hea meel näha uuenduslikke lahendusi, mida idufirmad ja teised ettevõtted lauale toovad, ning ootame nendega koostööd, et luua tervem ja jätkusuutlikum tulevik.”

Miks kandideerida? 

See väljakutse on avatud alustavatele ja laienevatele ettevõtetele, kes töötavad välja uudseid postbiootikumide, prebiootikumide või kääritatud koostisainetega seotud koostisosi, mis toovad kasu soolestiku mikrobioomile. Samuti on see avatud terviseandmete platvormidele, mis aitavad mõõta ja parandada soolestiku tervise mõju tarbijatele.

Konkreetsed huvivaldkonnad hõlmavad:

  • Postbiootikumid: uudsed koostisosad, mis toetavad kasulike soolebakterite kasvu.
  • Prebiootikumid: uuenduslikud (taimsed) kiudained, mida saab meie toodetesse lisada soolestiku tervise edendamiseks.
  • Terviseandmete platvormid: platvormid või tööriistad, millega saab mõõta ja parandada soolestiku tervise mõju tarbijatele.
  • Kääritatud koostisained: koostisained, mis kasutavad kääritamise jõudu soolestiku mikrobioomi kasuks.

Osalejad on oodatud kandideerima enne reedet, 3. jaanuari:

Kolm finalisti kuulutatakse välja 29. jaanuaril. Seejärel esitlevad nad oma ideid Puratose kohtunikele ja ülemaailmsele tippkohtumise publikule, kuhu kuuluvad toidubrändid, ettevõtted ja investorid. ,Future Food-Tech tippkohtumisel 13.-14. märtsil kuulutab Puratos laval välja konkursi võitnud idufirma.

See on teie võimalus teha koostööd ülemaailmse toiduinnovatsiooni liidri Puratosega ja luua lahendusi, mis mitte ainult ei maitse suurepäraselt, vaid aitavad kaasa ka tervislikumale tulevikule. Kas olete valmis sellest põnevast teekonnast osa saama?

Tingimuste, võitja eeliste ja kandideerimisviiside saamiseks külastage: www.futurefoodtechsf.com/innovation-challenge