Liituge meiega šokolaadimaagia teekonnal koos Belcolade'i tehnilise konsultandi ja "Meileur Ouvrier de France'i" tiitli omaniku Stéphane Leroux' ja Wanet Trophy võitnud kondiitriõpilase Fatma Husseniga. Üheskoos tõstavad nad klassikalise tordi kulinaarseks meistriteoseks, uurides toodete tohutut potentsiaali, mida pakub Belcolade Selection Amber Cacao-Trace šokolaad.
Väljakutse? Sellise kauni magustoidu loomiseks ühenda merevaiguvärvi šokolaad kohvi, karamelli ja apelsini erksate maitsetega.
Tulemus? Mokamba: Moka ja Amber kombinatsioon, mis hõlmab elavat kohvi, karamelli ja apelsini maitset. Tänu Belcolade Selection Amber Cacao-Trace tasakaalustatud maitsega soolavõi karamellile koos keedetud piima ja vanilje nootidega, kerkib esile lai kasutusvõimaluste spekter.
Vaadake videot, saage inspiratsiooni ja viige oma šokolaadilooming uutesse kõrgustesse.
Tutvuge Stéphane Leroux' retseptiga, mis on koostatud koostöös Fatma Husseniga ja saage inspiratsiooni oma šokolaaditoodete loominguks. Loome koos šokolaadimaagiat!
Karamell on šokolaadipõhistes toodetes* eelistatud maitseainete hulgas kolmas. Võib-olla olete juba avastanud valge, piima- ja tumeda šokolaadi saladused. Aga kas sa kaasad oma loomingusse ka merevaigu värvi šokolaadi? Stéphane Leroux, Belcolade tehnilise konsultandi sõnul, "see ühendab visuaalset mitmekesisust võimaldava heleda värvi karamelli maitsega, mis on tarbijate seas lemmik." Koos kondiitriõpilase Fatma Husseniga lõid nad neljakihilise tordi, mis ammutab inspiratsiooni Belcolade Selection Amber Cacao-Trace šokolaadi pakutavatest mitmekesistest võimalustest.
Miks on "amber" šokolaad nii huvitav toode?
Stéphane Leroux: "Amber šokolaad, valge šokolaadi baasil, toob esile iseloomuliku karamelliseeritud noodi, mis omakorda tõstab selle maitse tavapärasest piimasusest ja magususest kõrgemale. Selle mitmekülgsus maitsekombinatsioonides koos täiendava merevaiguvärviga avab põnevaid võimalusi loominguliseks kaunistamiseks. Just seepärast on see ainulaadseks ja väärtuslikuks valikuks.”
Fatma Hussen: "Stéphane Leroux’ juhendamisel olin meeldivalt üllatunud Belcolade Selection Amber Cacao-Trace šokolaadi pakutavatest ulatuslikest kasutusvõimalustest. Ideaalne minu kondiitritoodete retseptidesse uuenduste lisamiseks. See loob maailma, kus on potentsiaali kulinaarseks loovuseks."
Kuidas lisada Amber šokolaadi?
Stéphane Leroux: “Seda šokolaadi kasutatakse sarnaselt valgele šokolaadile, kuid tempereerimine on veidi erinev, mistõttu on vaja madalamat lõppkasutus temperatuuri. See toimib suurepäraselt erinevates vahtudes ning võimaldab ilusaid glasuure ja kaunistusi. Lühidalt öeldes on siin palju loomingulisi võimalusi, nagu ka teistel Belcolade Selectioni šokolaadidel.”
Millised maitsed sobivad sellega hästi?
Stéphane Leroux: "Mulle tundub, et Amber šokolaadiga on väga huvitav töötada, kui seda kombineerida näiteks apelsinide ja kohviga. Puuvilju ja kohvi on sageli keeruline kokku panna, kuid see šokolaad ühendab need kaks väga kenasti tervikuks."
Fatma Hussen: “Seetõttu otsustasime kombineerida Amber šokolaadi oma tordis apelsini ja kohviga ning ma olin üllatunud, kui hästi need omavahel sobivad. Need koostisained täiendavad üksteist täiuslikult tasakaalustatud tulemuse saavutamiseks.”
Kas sulle endale meeldib ka Amber šokolaadi süüa?
Fatma Hussen: "Absoluutselt! Kui ma seda sööma hakkan, on mul raske lõpetada. Isegi kui me süüa tegime, oli see lihtsalt vastupandamatu.”
Tasakaalustatud soolavõiga karamelline merevaigušokolaad, 30% kakaosisaldusega. See jätkusuutlik šokolaad, mis on kuulus oma mitmekülgsuse poolest, tagab teie kondiitri- ja šokolaaditoodetele suurepärased maitsetulemused.
Interested in more details about this recipe or the Belcolade Technical Advisor team and our services?
*Source: Innova Market Insights, Category insider: Decadent Delights: Exploring Global Chocolate Confectionery Trend, 2023.