12 apr 2023
Tänasel turul seisab pagaritööstus silmitsi väljakutsetega, mis on tingitud hiljutistest ülemaailmsetest sündmustest. See on mõjutanud koostisosade kättesaadavust ja maksumust ning konkreetsete kaupade hankimise logistikat. Kasvavad kulud võivad tänapäeval pagari- ja toidutootjaid märkimisväärselt mõjutada. USA tööministeerium avaldas 2023. aasta jaanuaris aruande, mis näitab, et munade hinnad on eelmisest aastast tõusnud 59,9% ja või 31,4%. Brioche on üks kulukamaid pagaritooteid, kuna selles on palju võid ja mune.
Meie Taste Tomorrow tarbijauuring (2022) näitas, et 96% inimestest on mures inflatsiooni ja selle mõju pärast nende leibkonna kulutustele. Täpsemalt on toiduainete hinnatõus üks kolmest peamisest probleemist.
Kasumlikkuse säilitamiseks võivad pagarid oma toodete hindu tõsta. See võib aga muuta nad vähem konkurentsivõimeliseks ja raskendada klientide meelitamist. Ajal, mil hinnad tõusevad, pakub Puratos uuenduslikke lahendusi, mis aitavad klientidel kulusid vähendada maitses ja kvaliteedis järeleandmisi tegemata.
Siin on mõned Puratose poolt pakutavad kulusid säästvad ja kvaliteeti säilitavad lahendused:
Neid lahendusi kasutades saavad pagarid ja toidutootjad kulusid tasakaalustada või vähendada, säilitades samal ajal oma brioche-toodete kvaliteedi ja maitse. Pagaritööstuse juhtiva uuendajana jätkab Puratos lahenduste arendamist ja pakkumist, mis aitavad pagaritel püsida konkurentsivõimelisena ja kasumlikuna isegi rasketel aegadel.