30 okt 2023
Kuna aasta lõpp läheneb ja pühadehooaja võlu täidab õhku, võtke aega, et valmistuda pidustusteks brioche de Limoux'ga. Las selle põnev ajalugu viib teid Lõuna-Prantsusmaale. Võtke traditsioon omaks, looge mälestusi ja muutke see pidulik hooaeg oma klientide jaoks tõeliselt unustamatuks brioche de Limoux'ga.
Tutvuge selle toote klassikalise versiooni looga ja saage teada, kuidas muuta see pidulik brioche loomingulisemaks, tervislikumaks ja jätkusuutlikumaks. Aitame igal pagaril luua oma pidulikud magusad küpsetised, mis üllatavad ja rõõmustavad tarbijaid ning suurendavad lõppkokkuvõttes nende äritegevust. Puratoses oleme siin selleks, et aidata käsitöö pagarikodadel, kondiitritel ja pagaritel aastalõpu pühadehooajast maksimumi võtta.
Brioche de Limoux’ lugu saab alguse Lõuna-Prantsusmaalt. Peaaegu igas Prantsusmaa linnas leiate oma brioche-variatsiooni ja Limoux pole erand. Limoux on tuntud oma rikkaliku kulinaarse pärandi poolest ning brioche on olnud kohaliku toidukultuuri armastatud osa juba aastaid. Kuid just 1975. aastal otsustasid Limoux' pagarid luua spetsiaalselt kolmekuningapäeva, tuntud ka kui "3 Kings Day", jaoks spetsiaalse brioche.
Kolmekuningapäev, 6. jaanuaril tähistatav kristlik püha, tähistab kolme targa külaskäiku Jeesuslapse juurde. Limoux's tähistatakse seda pidupäeva suure entusiasmiga ja pagarid tahtsid valmistada brioche, mis sobiks selleks puhuks suurepäraselt..
See ainulaadne brioche paistab silma oma erilise maitse- ja tekstuurikombinatsiooni poolest. Pagarid võtsid traditsioonilise brioche’i pehme ja võise põhja ning lisasid kuivatatud puuviljadega õrnalt segatud vanillikreemi. Tulemuseks oli ümmarguse pätsikujuga, imepehme ja sulava tekstuuriga brioche, mis on segunenud puuviljadest ja kreemjatest maitsetest. Kogege täiuslikku kombinatsiooni täiendavast värskusest ja täiuslikust sulamistundest lisades Soft'r Melting´ut sellesse klassikalisse retsepti.
Aastate jooksul on brioche de Limoux muutunud kolmekuningapäeva pidustuste lahutamatuks osaks Limoux's ja seda ümbritsevates piirkondades . Pered kogunevad laua taha, et jagada seda maitsvat maiust, nautides sündmuse rõõmsat õhkkonda. Brioche sümboliseerib armastust, suuremeelsust ja ühtsust, mida kolmekuningapäev esindab.
Laske oma loovus valla brioche de Limoux'ga! Selles versioonis oleme muutnud selle kuju ümmarguse asemel ristkülikukujuliseks. Oleme täiustanud maitset ja tekstuuri, lisades šokolaadikoogi täidise, puuviljatäidise ja peale šokolaadipuru, lisades pehmele ja suussulavale brioche'ile mõnusat krõmpsu.
Nende klientide jaoks, kes otsivad tervislikumat valikut, oleme loonud versiooni, mis edendab tervist ja heaolu. Kasutades Puraslim parandajat saate edukalt vähendada rasvasisaldust, säilitades samal ajal meeldiva elamuse, mida pakub klassikaline brioche. Lisaks saad puuviljasust võimendada, lisades mustikatäidist ja õunatükke.
Jätkusuutlikkus on meie viimases loos kesksel kohal. Meie viimane Taste Tomorrow uuringud näitavad, et iga teine tarbija maailmas on huvitatud magusate pagaritoodete taimsetest versioonidest. Kas brioche saab valmistada ilma muna ja võita? Vastus on jah! Tänu Puratos tehnoloogiale oleme valmistanud 100% taimepõhise brioche'i, mille keskkonnajalajälg on klassikalise retseptiga võrreldes väiksem. See võimaldab teie klientidel tähistada pühadehooaega jätkusuutlikumalt, ilma et sellega teeks järeleandmisi maitses või tekstuuris.
Hankige inspiratsiooni sellega seotud kontseptsioonist! Rikkalik, pehme, kohev, sulav... Tutvuge Brioche kontseptsiooniga ja sellega, kuidas meie koostisosad aitavad teil valmistada täiusliku maitse ja tekstuuriga brioche, tasakaalustades samal ajal teie retsepti ja tootmiskulusid.