12 apr 2023
Üha enam tarbijaid kogu maailmas eelistavad tervislikku eluviisi. Meie viimane Taste Tomorrow uuring näitab, et nõudlus tervislikumate toiduvalikute järele kasvab. Tegelikult otsib enam kui 1 kahest tarbijast (58%) toiduvalikuid, mis toetavad nende üleüldist tervist. Kuid maitse on endiselt võtmetegur, kuna 60% inimestest ei soovi maitsete osas järeleandmisi teha isegi kui see on tervisele kasulik.
Traditsiooniliselt valmistatakse brioche'i või ja munaga, mille tulemuseks on rikkalik, kergelt magus ja meeldiv maitse, mida tavaliselt tervislike toitudega ei seostata. Kuid tänu Puratose uuenduslikele koostisainetele on nüüd võimalik luua brioche-tooteid, mis saavad "A-nutriscore'i" ilma maitset ja mõnutunnet ohverdamata. Meie lahendustega saate pakkuda oma klientidele mõlemast maailmast parimat – maitsvaid ja tervislikke brioche-valikuid, mis vastavad nende muutuvatele vajadustele ja eelistustele..
2022. aasta detsembris avaldas Taste Tomorrow TikToki 8 kõige trendikama ja populaarseima retsepti ja roa nimekirja ning arvake ära, mida? Homaari rull oli üks neist!
See USA-st pärit klassikaline roog on tavaliselt valmistatud homaarilihast ja majoneesist serveerituna grillitud brioche-kuklil, muutes selle meeldivaks maiuspalaks. Puratose toodetega nagu Puraslim, Sapore Madre, Sapore Carmen 50, Intens Puraslim Clean Label, Idandatud rukkiterad siirupis ja Mimetic lisamise abil on aga võimalik luua brioche´i tervislikum ja taimepõhine versioon, säilitades samal ajal selle meeldiva maitse. Kasutades homaari liha asendajana erinevaid seeni, homaari küüniste tekstuuri jäljendamiseks palmi südameid ja joodi maitse esiletoomiseks merevetikaid, on see roog nii maitsev kui ka toitev. Nende lihtsate vahetustega on võimalik saavutada isegi brioche jaoks A-Nutriscore.
Avastage retsepte, kuidas brioche'i maitset ja tekstuuri ideaalselt erinevate täidistega kombineerida siin