29 jaan 2023
Tervislikumad tooted ei ole kasulikud mitte ainult teie klientidele; need on kasulikud ka teie ärile. Meie viimased Taste Tomorrow tarbijauuringud näitavad, et tervislikemate alternatiivide järele on tarbijate seas suur nõudlus. Lugege edasi, et teada saada, miks peaksite välja töötama tervislikemaid tooteid ja kuidas meie saame teid selles aidata.
Eelkõige vastutame oma klientide tervise eest. Toitumine on suurim elustiili tegur, mis mõjutab inimeste tervist, mis omakorda tähendab, et meil toidutootjatena on igal pool oluline roll inimeste tervises ja heaolus.
Sellepärast on juba algusest peale olnud Tervis & Heaolu Puratose südameasjaks nii teadusuuringutes kui ka arendustegevuses. Meie eesmärk on pakkuda võimalikult tervislikke ja toitainerikkaid pagari-, kondiitritoodete ja šokolaadi koostisaineid, tegemata järeleandmisi maitses, tekstuuris, kvaliteedis või ohutuses.
Vaata meie lubadust paremaks terviseks ja saa rohkem teada sellest, mida me teeme, et luua võimalikult tervislikke toitainerikkaid tooteid.
Lisaks meie vastutusele tarbija tervise ees on tegelikult kõige kaalukam põhjus tervislikumate alternatiivide väljatöötamiseks see, et kliendid otsivad neid. Meie käimasolev Taste Tomorrow tarbijauuring näitab, et rohkem kui 1 2-st tarbijast (58%) otsib alternatiivseid lahendusi toidus, mis toetaks nende üleüldist tervist. See on üsnagi arvestatav statistika!
Meie uuringud näitasid ka, et 60% tarbijatest eelistavad tervislikumate alternatiivide otsimisel mitte teha järeleandmisi maitse osas ja tarbivad pigem vähem või valivad väiksemad portsjonid, et olla tervislikumad.
Siin näeme kahte võimalust tervislikumate alternatiivide loomiseks, mida tarbijad soovivad osta – väiksemad portsjonid, mis on osa tervislikumast valikust ja selliste toodete loomine, mis toetavad klientide üleüldist tervist.
Loe veel: 5 parimat viisi selliste toodete arendamiseks ja mis tooteid on meie valikus nende valmistamiseks.
Kõrge küllastunud rasvade osakaal võib põhjustada kolesterooli kogunemist, mis omakorda võib põhjustada mitmesuguseid terviseprobleeme. Küllastunud rasvade vähendamine seal kus võimalik on tarbijate tervisele tohutult kasulik. Meil on mitmeid tooteid, mis aitavad teil küpsetistes küllastunud rasvade sisaldust vähendada.
Pehmetes magusates küpsetistes nagu seda on kuklid, briochid ja piimasai, saab rasvasisaldust vähendada kuni 75% meie valikus oleva seguga, Intens Puraslim.
Kondiitri ja koogimeistrite jaoks on meil Passionata, mis on võrreldes tavalise vahustatava kreemiga väiksema rasvasisaldusega vahustatav kate kookidele täidiseks ja kaunistuseks
Oled huvitatud meie vähendatud rasvasisaldusega toodetest? Võta meiega ühendust.
Teame, et suhkur suurtes kogustes kahjustab meie tervist, kuid küpsetamise põhikomponendina on seda raske täielikult vältida. Valmistada šokolaadi, kondiitri, kakao ja pähkli täidiseid, vahustatavaid katteid kaunistuseks, puuviljatäidiseid, erinevaid šokolaadiglasuure ja vaniljekreemi madala suhkrusisaldusega on minevikus olnud suureks väljakutseks - aga enam mitte! Me leidsime lahenduse kuidas valmistada neid tooteid ja tooraineid nii vähendatud suhkrusisaldusega kui ka suhkruvabalt.
Näiteks, meie valikus olevatelsuhkruvabadel sokolaadidelon suurepärane toiteväärtus, mis vähendab üldist kaloritarbimist 10% kuni 15%; saadaval kolmes variandis: tumeda, valge- ja piimašokolaadina.
Meie müügihitt Belcolade Selection Noir 55% kakaosisaldusega sisaldabf 30% vähem suhkrut ja vajaduseta töötlemisprotsessi või retsepti seetõttu muuta või kohandada on seda ka uskumatult lihtne kasutada.
Meie vaniljekreemi segu, Cremyvit Sugar-Reduced, aitab vähendada suhkrusisaldust vaniljekreemis kuni 30%. See segu sobib suurepäraselt tortide, erinevate küpsetiste ja pirukate jaoks ning ekleeride ja viinisaiade täidiseks.
Juuretise populaarsus kasvab jätkuvalt ja paljud kaubamärgid arendavad sellega uuenduslikke tooteid, mitte ei kasuta juuretist ainult leiva valmistamiseks. Muffinid, pitsad ja tortillad – kõik kasutavad seda võimsat tarbijatrendi ära.
Meie Taste Tomorrow uuringud näitavad, et juuretise populaarsuse peamine tõukejõud on suurepärane maitse, kuid võib-olla vähem tuntud eelis on see, et juuretis võib olla tervislikum alternatiiv. Uus uurimus näitab, et juuretisega kääritatud leib on kergemini seeditav ning idandatud terade kasutamisel on juuretises rohkem ka C- ja D-vitamiini.
Meie juuretise teekond
Teame juuretisest üht-teist, omades üle 25-aasta kogemust, arendades oma teadmisi looduslike kääritamis- ja küpsetuskultuuride vallas üle kogu maailma. Aastal 2013 avasime maailmas ainulaadse Juuretiste Kogu kus on esindatud kõige ulatuslikum kogu erinevaid juuretisi.
Uurime ja säilitame seda hinnalist pärandit selles nii öelda "Juuretiste raamatukogus" ja taaselustame ning tutvustame juuretisega küpsetamise traditsiooni meie valikus olevate toodetega O-tentic ja Sapore
Üha enam pööratakse tähelepanu soolestiku heaolule ja et see on meie üldise tervise huvides ülioluline. Meie Taste Tomorrow uuringud näitavad, et tarbija on aru saanud seosest soolestiku tervise ja üldise tervise vahel . Leidsime, et 72% ülemaailmsest tarbijaskonnast on huvitatud toiduainetest, mis parandavad nende soolestiku tervist, samas kui 78% nõustub, et nende soolestiku tervise parandamine mõjutab positiivselt nende immuunsüsteemi
Tooted meie Happy Gut "õnnelik soolestik" valikus sisaldavad kõik soolestiku tervist edendavaid ühendeid, näiteks teatud tüüpi kiudaineid, mis aitavad teil võita terviseteadlikke tarbijaid, kellel on tugevad soolestiku tervisealased nõudmised.
Puravita Fibre + on valmis segu, mis võimaldab küpsetada tervislikku kiudainerikast leiba. Puravita Fibre + sisaldab looduslikku prebiootilist kiudainet, mis aitab kaasa normaalsele sooletalitlusele. Ainult kaks viilu seda maitsvat leiba annavad veerandi selle prebiootilise kiudaine soovitatavast päevasest kogusest.
Meie kuivatatud nisuklii juuretis, Sapore Baiota, aitab pagaritel saavutada suurepärase maitsega juuretist millele võib boonusena lisada väite soolestiku kasulikkuse kohta (olenevalt piirkondlikest õigusaktidest) tulenevalt kiudainete sisaldusest.
Kui tavalised juuretised põhinevad jahul, siis Sapore Baiota , et saada kõrge kiudainesisaldus, kääritab puhta nisukliiga. Sapore Baiota doseerimisel 5–10% ( koos õige koguse täisterajahu ja hüdratatsiooniga) annab Sapore Baiota 6 g kiudaineid 100 g leiva kohta..
Oled huvitatud meie Happy Gut tootevalikust? Uuri lisa meie kõhusõbralike toodete kohta:
Tarbijate jaoks on sellised koostisained nagu täistera, kiudained, puuviljad, teraviljad ja seemed- olulised, sest parandavad leiva, saiakeste ja ka šokolaadi toiteväärtust. Nende oluliste ja vajalike koostisosade lisamine leibadesse, kookidesse ja miks mitte ka šokolaadi, on suurepärane viis pakkumaks rohkem maitset ja suuremat kasu tervisele.
Meie Taste Tomorrow uurimus näitas, et 73% tarbijatest peab täisteratooteid tervislikuks ja maitsvaks lisandiks. Softgrain, terad, täistera ja seemned koos juuretisega annavad võimaluse maksimaalselt ära kasutada täistera tervislikkust koos juuretise värskuse ja maitsega. Terad ja seemned võivad olla suurepäraseks lisandiks ka teie šokolaaditoodetele.
64% tarbijatest usub, et toit, milles on puuviljatäidised, on tervislik. Topfil, meie kasutusvalmis puuviljatäidised, sisaldavad 90% puuvilju ja neis ei ole kunstlikke maitse- ega värvaineid. Kasutades neid pagaritoodetes ja küpsetistes on hea võimalus pakkuda tarbijatele tooteid, mida tarbija näeb kui tervislikumat alternatiivi.
Uuri rohkem meie lubaduste kohta Parema Tervise heaks, vaata ka meie pikaajalisi eesmärke ja viimaste aastate tulemusi.
Oled huvitatud: clean(er) label, organic, gluten-free, plant-based, või millestki muust, mis seostub tervise & heaoluga?