Siin Puratoses mõistame innovatsiooni jõudu. Usume ka traditsiooniliste leiva ja šokolaadi valmistamise viiside säilitamisse. Seoses innovatsiooni ja traditsioonide põimimisega suudame pakkuda teile parimat.
eie kirg looduse, autentsuse ja mitmekesisuse vastu on viinud meid meie Juuretiste Kogu loomiseni. See on ülim tunnistus leivategemistraditsioonidest, aidates säilitada iidset loodusliku kääritamise kunsti. Samasuguse kirega püüame säilitada Belgia šokolaadi pärandit.
Leiva ajaloo ja selle mitmekülgsete kasutusvõimaluste uurimine kogu maailmas on andnud meile teadmisi, mida vajame, et pakkuda teile, tarbijad, selle toote parimat. Juuretise ajalugu on aga nii rikas, et me ei tahtnud seda kõike endale jätta! Seetõttu otsustasime luua "Maison du Levaini" (leivamaitse keskuse), kus külastajad saavad ise avastada juuretise minevikku, olevikku ja tulevikku..
Võrreldamatu maitsega on Belgia šokolaad meie südames erilisel kohal, sest Puratos asutati tegelikult Belgias. Seetõttu soovime jätkata traditsiooni, mis on Belgia šokolaadi kuulsaks teinud kogu maailmas. Belcolade on Belgias šokolaadi tootnud 30 aastat, kasutades ainult parimaid tooraineid ja Belgia šokolaadi tootmise viisi. Belcolade ei kasuta muid rasvu peale kakao rasva ja ainult looduslikku vanilli. Selle tulemusena on Belcolade šokolaadil eriline eristav maitse, mis läheb tarbijate maitsetestides väga hästi läbi. 2008. aastal omandas Belcolade Mehhikos Yucatanis Chuncas (endine Tikul) 60 hektarit maad, kuhu istutasime criollo – üks vanimaid, haruldasemaid ja parimaid kakaosorte, mis kunagi eksisteerinud on. TMehhikos on viis vana kakaosorti, mida soovime säilitada, kasutades sarnast mudelit, mida kasutasime oma Juuretiste Kogus. Sellisena oleme rajanud maale traditsioonilised maiade onnid, mida on kasutatud nende kohalike sortide kollektsiooni majutamiseks. Samuti on meil eesmärgiks istutada sinna üle 300 000 puu (66 000 on juba istutatud), et luua looduskaitseala ja aidata kaasa kohaliku keskkonna ja bioloogilise mitmekesisuse kaitsmisele ning väärtusliku kakaoajaloo kaitsmisele. Puratos teeb koostööd Choco-Story muuseumidega, et jagada kakao lugu ja selgitada, kuidas ubadest šokolaadi saab. See on veel üks suurepärane viis meie maailmatasemel Belgia šokolaadi reklaamimiseks. Juba on avatud kümme muuseumi Brugges, Brüsselis, Pariisis, Colmaris, Prahas, Pruhonices, Uxmalis, Valladolidis, Playa del Carmenis ja Beirutis.
Puratos seab alati oma inimesed esikohale. Me tasakaalustame innovatsiooni traditsioonidega, et tagada kõrgem kvaliteet, mis ei sea kunagi ohtu meie väärtusi ning läheme kaugemale, et jagada oma edu nendega, kes meiega mööda sarnast teed kõnnivad.
Töötame kooskõlas kogukondadega, mille osa me oleme: meie eesmärk on tagada kogu maailma põllumeestele ohutu ja stabiilne sissetulek ning investeerida meie pagarikoolides elumuutvate haridusvõimaluste pakkumisse.