"75% tarbijatest üle maailma on huvitatud toidust, mis parandab nende soolestiku tervist” – Taste Tomorrow
Teaduslikud uuringud on näidanud, et tee heaoluni algab soolestikust. Seetõttu investeerib Puratos koostisosadesse ja tehnoloogiatesse, mis edendavad tervislikku mikrobioomi, tagades, et teie tooted on nii tervisele kasulikud kui ka maitsvad.
Põhitoidu nagu leib abil püüab Puratos järk-järgult parandada soolestiku mikrobioomi. Lisaks võivad meie uuenduslikud tehnoloogiad aidata pagaritel ja toidutootjatel looduslike toorainete, eriti teravilja eeliseid maksimeerida. See lähenemisviis aitab teil luua tooteid, mis mitte ainult ei maitse suurepäraselt, vaid aitavad kaasa ka teie tarbijate paremale seedimisele ja seeläbi üleüldisele tervisele.
Soolestiku tervis seisneb tõhusas seedimises, toitainete imendumises, tugevas immuunsuses ja seedetrakti probleemide puudumises. Triljoneid soolestikus leiduvaid mikroorganisme nimetatakse mikrobioomiks ja neil on oluline roll nii füüsilises kui ka vaimses tervises1.
Soolestiku mikrobioom mõjutab vaimset tervist soolestiku-aju telje kaudu ja lihaste funktsiooni soolestiku-lihaste telje kaudu. Arvatakse, et umbes 70%2 meie immuunsusest pärineb soolestikust.
Kuigi sellised tegurid nagu geneetika, stress, ravimid ja saaste võivad mõjutada soolestiku tervist, on meil võimalus seda mõjutada teadlike toitumisvalikute kaudu. Tasakaalustatud ja mitmekesist soolestiku mikrobioomi soodustavad dieedid sisaldavad: kiudaineid, fermenteeritud toiduaineid, aga ka teaduslikult tõestatud biootikume: prebiootikume, probiootikume, postbiootikume3.
Tasakaalustatud toitumine on hea soolestiku tervise jaoks ülioluline. Kuna leib ja küpsetised on põhitoidud kogu maailmas, pakuvad need suurepärast võimalust soolestiku toetamiseks.
Tänu meie 100-aastasele kogemusele pagaritööstuse innovatsiooni vallas oleme "Happy Gut" tootesarja loomiseks ühendanud leivakunsti soolestiku tervise teadusega.
Puratose soolestikku toetavate toodete sari on loodud spetsiaalselt selleks, et suurendada kiudainete sisaldust teie küpsetistes, aidata tarbijatel saavutada soovitatud kiudainete taset ning pakkuda suurepärast maitset ja tekstuuri.
Olles omandanud kääritamise ja idandamise tehnoloogiad, suudame ka teraviljadest väärtuslikke toitaineid lahti võtta, mille tulemuseks on maitsvad, toitainetiheda koostisosaga põhitoidud.
Soolestiku tervise teema on tarbijate seas kiiresti populaarsust kogumas ja sellest tulenevalt ka toiduainetööstuses tuntust kogumas. See seos soolestiku tervise ja üldise tervise vahel on tarbijate meelest hästi välja kujunenud. Taste Tomorrow andmetel tunnistab umbes 80% kogu maailmast seost soolestiku tervise ja immuunsuse ning vaimse heaolu vahel.
Meie eesmärk on pakkuda võimalikult toitainerikkaid tooraineid, tegemata järeleandmisi maitses, tekstuuris, kvaliteedis või ohutuses.
Avastage meie tasakaalustatud toitumislahendused. Vähendage suhkrut, rasva ja soola, parandades samal ajal maitset meie uuenduslike toorainetega.