Mõõda 450 g tainast.Vormi ümaraks ja pane kile alla.
Puhkeaeg
45 min tavatemperatuuril.
Vormimine
Vormi poolpikk päts ja aseta jahusele taignariidele.
Lõplik kerkeaeg
± 2 tundi 28°C juures, niiskus 80%.
Kaunistamine enne küpsetamist
Puista üle rukkujahuga ja tee keskele üks lõige.
Küpsetamine
Alusta küpsetamist 240°C juures, 200 ml auruga. Langeta kohe temperatuur 230°C-ni. Küpseta 30 min 230°C juures. Ja siis veel min 220°C, avatud siibriga..
Related
Recipes
Vali pakend
Ostukorvi lisatud
Toode lisatud ostukorvi
Tere tulemast Puratosesse
Meie veebisait kasutab küpsiseid
Kasutame küpsiseid, et pakkuda teile meie veebisaidil parimat kasutuskogemust, tuvastada korduvaid külastusi ja eelistusi ning mõõta ja analüüsida liiklust. Küpsiste kohta lisateabe saamiseks, sealhulgas nende keelamise kohta, vaadake meie küpsiste poliitikat. Klõpsates "Nõustun kõigi küpsistega", nõustute kõigi küpsiste kasutamisega.