Segamine spiraal: Segage madalal kiirusel 8-10 minutit. Pool suhkrust lisa alguses ja teine pool lõpus. Seejärel segage 5 minutit kiirel kiirusel
Taigna temperatuur: 26°C
Eelkergitus: 5min
Kaalumine ja vormimine: 60g ja vormi piklikuks
Vahekergitus: Mõneks minutiks sügavkülma
Kujundamine: Vormi ümmarguseks ja aseta 8 tükki Nanterre'i vormi
Lõppkergitus: 85min 33°C ja 85% niiskust.
Küpsetamine: 30min ahjus 170-160-170°C.
*Selle arvutuse tegi GF Impact, kasutades toote keskkonnajalajälje metoodikat (uuring viidi läbi 2024. aastal). Põhineb üldistel eeldustel ja võib erineda. Tegelikud heitkogused võivad muudatuste näiteks hanke- ja tootmisprotsessi või transpordimeetodite tõttu erineda.
Liikuge täielikult taimse šokolaadibroche poole ja vähendage oluliselt oma keskkonnajalajälge. Meie uuenduslikud lahendused hõlmavad taimset pagaritoodete segu, mis võimaldab 100% muna asendada ja rasvasisaldust oluliselt vähendada, aga ka munavaba saialäike ja piimavõi alternatiivi. T See vähendab nõudlust taimeõlide, munade ja piimatoodete järele ning vähendab sellega seotud CO2 heitkoguseid võrreldes võiga brioche´iga*. Lisaks on retsept koostatud taastuvast põllumajandusest pärit täisterast valmistatud juuretisest – see on põllumajanduslik lähenemine, mille eesmärk on taastada ökosüsteem ja mullad ning tagada tulevaste põlvkondade toiduga varustatus. Lõpuks on brioche'is kasutatud Belcolade Cacao Trace'i sertifitseeritud šokolaadi - kvaliteetset šokolaadi, mis toetab kakaotootjat ja kaitseb keskkonda.