Segamine spiraal: Segage madalal kiirusel 8-10 minutit. Lisa pool suhkrust alguses ja teine pool lõpus. Seejärel segage 5 minutit kiirel kiirusel
Taigna temperatuur: 26°C
Eelkergitus: 5min
Kaalumine ja vormimine: 60g ja vormi piklikuks
Vahekergitus: Mõneks minutiks sügavkülma
Kujundamine: Vormige ümmargune kuju ja asetage 8 tükki Nanterre'i vormi
Lõppkergitus: 85min 33°C ja 85% niiskus.
Küpsetamine: 30min ahjus 170-160-170°C.
*Selle arvutuse tegi GF Impact, kasutades toote keskkonnajalajälje metoodikat (uuring viidi läbi 2024. aastal). Põhineb üldistel eeldustel ja võib erineda. Tegelikud heitkogused võivad erinevate muudatuste näiteks hanke- või tootmisprotsessi või transpordimeetodite tõttu erineda.
Liikuge edasi täielikult taimepõhisele brioche'ile ja vähendage oluliselt oma keskkonnajalajälge. Meie uuenduslikud lahendused hõlmavad taimset pagaritoodete segu, mis võimaldab 100% muna asendada ja oluliselt vähendada rasvasisaldust, aga ka taimset munamäärde ja piimavõi alternatiivi. See vähendab nõudlust taimeõli, muna ja piimatoodete järele ning vähendab sellega seotud CO2 heitkoguseid kuni 41% võrreldes võiga briossiga*.