Segage labaga segamisnõus kõiki koostisosi 7 minutit keskmisel kiirusel. Määri taigen 7mm paksuselt silikoonmatile ja küpseta.
Aeg: 14 min
Ahju tüüp: Deck
Ülemine temperatuur: 180 °C
Alumine temperatuur: 180 °C
Siiber: kinni
4% vee kadu
Šokolaadi ganache
Soojendage koor ja glükoos temperatuurini 80 °C ning valage üle Carat Coverlux/
Cakau Dark Cacao-Trace. Hea emulsiooni saamiseks kasutage mikserit.
Vahukoor
Vahusta vispliga segamisnõus šokolaadimatseine Ambiante koor kuni moodustub
jäik tipp.
Kokkupanek
Lõika šokolaadipõhjast 4*20cm läbimõõduga tükki. Pritsi iga tüki vahele 120 g šokolaadi ganache´i ja kaunista pealt Ambiante šokolaadi vahukoorega ja šokolaadikaunistustega.
Leia
Related Recipes
Vali pakend
Ostukorvi lisatud
Toode lisatud ostukorvi
Tere tulemast Puratosesse
Meie veebisait kasutab küpsiseid
Kasutame küpsiseid, et pakkuda teile meie veebisaidil parimat kasutuskogemust, tuvastada korduvaid külastusi ja eelistusi ning mõõta ja analüüsida liiklust. Küpsiste kohta lisateabe saamiseks, sealhulgas nende keelamise kohta, vaadake meie küpsiste poliitikat. Klõpsates "Nõustun kõigi küpsistega", nõustute kõigi küpsiste kasutamisega.