Jätkusuutlik šokolaadikook Cacao-Trace sertifikaadiga

Koostis

Kuidas teha

Koogipõhi

Segage labaga segamisnõus kõiki koostisosi 7 minutit keskmisel kiirusel. Määri taigen 7mm paksuselt silikoonmatile ja küpseta. 

Aeg: 14 min
Ahju tüüp: Deck
Ülemine temperatuur: 180 °C
Alumine temperatuur: 180 °C
Siiber: kinni 
4% vee kadu


Šokolaadi ganache
Soojendage koor ja glükoos temperatuurini 80 °C ning valage üle Carat Coverlux/ Cakau Dark Cacao-Trace. Hea emulsiooni saamiseks kasutage mikserit.

Vahukoor
Vahusta vispliga segamisnõus šokolaadimatseine Ambiante koor kuni moodustub jäik tipp.

Kokkupanek
Lõika šokolaadipõhjast 4*20cm läbimõõduga tükki. Pritsi iga tüki vahele 120 g šokolaadi ganache´i ja kaunista pealt Ambiante šokolaadi vahukoorega ja šokolaadikaunistustega.

Leia

Related Recipes