Segage labakinnitusega segamisnõus kõiki koostisaineid suurel kiirusel viis minutit
Pritsi 20-30 grammised tükid
Pritsi 25 grammi taignasse
Segage vispliga segamisnõus Cremyvit SR ja vesi suurel kiirusel viis minutit.
Sulata šokolaad 35 kraadini ja vala segamisnõusse.
Pritsi 15-20 g ekleeri kohta.
Kuumuta Festipak ja glükoos 80 °C-ni
Vala šokolaadile
Hea emulsiooni saamiseks kasutage mikserit.
Kasuta temperatuuril 30-32°C
Lõika ekleeride põhja pikk ristkülikukujuline auk ja pritsi esmalt 25 g Topfil Finest Mango 70% täidist ning seejärel pritsi mangotäidise peale 20 g šokolaadikreemi..
Soojendage šokolaadikate temperatuurini 28–32 °C ja kastke ekleer sellesse.
Kaunista see kuivatatud mango triipudega.
Rohkem kui pooled maailma tarbijatest eelistaksid oma lemmikmaitsetele tervislikumaid alternatiive, et nad ei peaks oma tarbimiskäitumises järeleandmisi tegema. Sellepärast tahamegi tervise & heaolu ekleeri nimel inspireerida teid, lisades sellele rohkem puuvilju ja töötades vähendatud suhkrusisaldusega toorainetega. Nii saate pakkuda oma tarbijatele paremate toiteväärtustega maiuspala!
233.19Kcal
Energia
971.69Kj
Energia
13.28g
Rasva
6.2g
Küllastunud
23.41g
Süsivesikud
13.67g
Suhkrud
*
Energia 233.19Kcal | ||
Energia 971.69Kj | ||
Rasva 13.28g | ||
Küllastunud 6.2g | ||
Süsivesikud 23.41g | ||
Suhkrud 13.67g | ||
Fibers 4.46g | ||
Valk 2.68g | ||
Salt 0.34mg |