Tervise & heaolu ekleer

Tervislikum mango ekleeri retsept

Koostis

Kuidas teha

Choux taigen

Segage labakinnitusega segamisnõus kõiki koostisaineid suurel kiirusel viis minutit

Pritsi 20-30 grammised tükid


Mango täidis

Pritsi 25 grammi taignasse


Šokolaadikreem

Segage vispliga segamisnõus Cremyvit SR ja vesi suurel kiirusel viis minutit.

Sulata šokolaad 35 kraadini ja vala segamisnõusse.

Pritsi 15-20 g ekleeri kohta.


Kate

Kuumuta Festipak ja glükoos 80 °C-ni

Vala šokolaadile

Hea emulsiooni saamiseks kasutage mikserit.

Kasuta temperatuuril 30-32°C


Kokkupanek

Lõika ekleeride põhja pikk ristkülikukujuline auk ja pritsi esmalt 25 g Topfil Finest Mango 70% täidist ning seejärel pritsi mangotäidise peale 20 g šokolaadikreemi..

Soojendage šokolaadikate temperatuurini 28–32 °C ja kastke ekleer sellesse.

Kaunista see kuivatatud mango triipudega.


Tervise & heaolu ekleeri lugu

Rohkem kui pooled maailma tarbijatest eelistaksid oma lemmikmaitsetele tervislikumaid alternatiive, et nad ei peaks oma tarbimiskäitumises järeleandmisi tegema. Sellepärast tahamegi tervise & heaolu ekleeri nimel inspireerida teid, lisades sellele rohkem puuvilju ja töötades vähendatud suhkrusisaldusega toorainetega. Nii saate pakkuda oma tarbijatele paremate toiteväärtustega maiuspala!

Leia Nutrition info

233.19Kcal
Energia

971.69Kj
Energia

13.28g
Rasva

6.2g
Küllastunud

23.41g
Süsivesikud

13.67g
Suhkrud

*

Leia

Meie uusimad lood