Vahusta margariin suhkruga, lisa muna ja vahusta. Seejärel lisa jahu ja sega segu ühtlaseks. Vormi tordipõhjad vastavalt tordi suurusele, küpseta 180°C juures.
Deli Dulce de Leche mousse valmistamine
Vahusta vahukoor õrnaks vahuks, seejärel sega vahukoor Deli Dulce de Lechega. Järgmisena lisa segule sulatatud ja soojendatud zelatiin. Pärast seda läheb tordirõngasse küpsetatud liivapõhi, millele tuleb määrida sulatatud Pralicraci soolakaramell. Lõpetuseks lähevad tordile külmutatud pohlad ja peale Deli Dulce de Leche mousse, seejärel tuleb tort külma panna.
Katte valmistamine
Soojenda Miroir Glassage Neutre 35-40°C juures ja kata tordi pind õhukese kihiga, vajadusel lisa värv.
Kasutame küpsiseid, et pakkuda teile meie veebisaidil parimat kasutuskogemust, tuvastada korduvaid külastusi ja eelistusi ning mõõta ja analüüsida liiklust. Küpsiste kohta lisateabe saamiseks, sealhulgas nende keelamise kohta, vaadake meie küpsiste poliitikat. Klõpsates "Nõustun kõigi küpsistega", nõustute kõigi küpsiste kasutamisega.