Sega kõiki koostisaineid keskmisel kiirusel 5 minutit labakinnitusega.
Jaotage tainas ühtlaselt 30x40 cm suurusesse vormi. Lisa Topfili Pomme (vt 2. etapp) ja puru peale (vt 3. samm) ning küpseta 180° kraadi juures 35 minutit.
Aeg: 35 / Ahju tüüp: plaat / ülemine temperatuur: 180 °C alumine temperatuur: 180 °C / siiber: suletud / 14% veekadu
Vahusta Mimetic Incorporation pruuni suhkruga, labakinnitusega. Seejärel lisa jahu ja sega kuniks saad jämeda tekstuuriga puru.
Võimalus: lisada 0,5–1% kaneeli.
Lisa taigna peale puru (vt 1. etapp) ja küpseta koos.
Soojendage 500 grammi karamelli Pralicraci temperatuurini 35°C, seejärel lamineerige see 2 küpsetuspaberi lehe vahele 2 mm paksuseks ja koogiga sama suureks (30 x 40 cm). Lase jahtuda.
Laota koogitainas ühtlaselt 30X40 cm vormi sisse (samm 1), määri Topfil (samm 2) taigna peale ja puista peale puru (samm 3). Seejärel küpseta 35 minutit 180° juures.
Laske koogil jahtuda, seejärel lisage peale jahutatud Pralicraci leht (samm 4) ja asetage see 1 minutiks tagasi sooja ahju, et Pralicrac sulaks läbi puru.
Võtke see ahjust välja ja laske enne lõikamist taheneda.