Loominguline ekleer

Šokolaadi-sarapuupähkli mousseega ekleeri retsept

Koostis

Kuidas teha

Šokolaadi-sarapuupähkli puru

Sega Mimetic, pruun suhkur, kakaopulber, jahu ja PatisFrance Amandes Rapées. Väikeste tükkide tegemiseks kasutage sõela. Küpseta 170°C/170°C juures 15 minutit. Sulatage ja tempereerige šokolaad ning valage see purule ja PatisFrance Amandes Hachées'le, seejärel segage hästi. Laota puru alusele.


Šokolaadikreem

Segage vispliga segamisnõus Cremyvit ja vesi suurel kiirusel viis minutit.

Sulata šokolaad 35 kraadini ja vala segamisnõusse. Leota želatiinipulber vees želatiinimassi valmistamiseks.

Kui želatiinimass sulatatud, vala see vanillikreemi hulka, seejärel sega korralikult läbi.

Pritsi 20 g vormi kohta. Puista 5g puru kreemile. Seejärel külmuta see.


Amber šokolaadi ja sarapuupähkli mousse

Valmista želatiinimass esmalt leotades želatiinipulbrit vees ja seejärel sulatades.

Aja piim keema, lisa želatiinimass ning vala šokolaadi ja PatisFrance Praliné Piémont 62% hulka.

Kasutage mikserit, et see hästi segada.

Jahutage temperatuurini 30 °C. Segage järk-järgult ja õrnalt kokku vahukoore ja Festipakiga.


Kakao küpsis

Sega kõik koostisained (va või) vispliga segamiskausis 5 min keskmisel kiirusel. Lisa sulatatud või (40C) ja sega madalal kiirusel homogeenseks. Vala 600 g taigent 60*40 cm alusele. Küpseta 200C/160C 12min.


Šokolaadi ganache kate

Valmista želatiinimass esmalt leotades želatiinipulbrit vees ja seejärel sulatades.

Aja piim, koor ja glükoos keema, seejärel lisa želatiinimass ja vala šokolaadile.

Sega ganache käsimikseriga, kuni see on homogeenne.


Kokkupanek

Pritsi šokolaadikreem piklikusse ristkülikukujulisse silikoonvormi. Puista ühtlaselt veidi puru kreemile ja külmuta.

Pritsi mousse ekleeri kujulisse silikoonvormi. Pane külmutatud kreem sisse.

Seejärel tükelda biskviit taignalõikuriga ja aseta biskviidi ketas vahu peale.

Pane vahud sügavkülma, pärast tardumist eemalda vahud vormist.

Piserdage värvilist kakaovõid ja asetage peale valge šokolaadi kaunistus.


Loomingulise ekleeri lugu

Laske oma klientidel nautida loomingulist ekleeri. Säilitades ekleeri originaalse välimuse, kuid mängides oma loomingu tekstuuridega, saate üllatada oma kliente selle loomingulise ekleeriga, mis jätab nad lummatuks kauaks pärast selle nautimist!

Leia Nutrition info

302.58Kcal
Energia

1087.32Kj
Energia

17.87g
Rasva

10.87g
Küllastunud

20.99g
Süsivesikud

16.76g
Suhkrud

*

Leia

Seotud retseptid