Klassikaline mango kook

Koostis

Kuidas teha

Koogipõhi
Segage labakinnitusega segamisnõus kõiki koostisosi 5 minutit keskmisel kiirusel. Laota 5 mm paksusele silikoonmatile ja küpseta.

Kreem
Segage Cremyco veega suurel kiirusel viis minutit vispliga segamisnõus. Enne uuesti segamist laske mõni minut puhata. Vahusta Italmax kuni saad tugeva vahukoore tipu ja lisa Cremyco segule.

Puuviljatäidis
Pange Topfil Mango 50% pritskotti ja pange täidis kihilise koogi ja kreemi vahele ja peale.

Vahustatud koor
Vahusta vispliga segamisnõus Italmax tugevaks vahuks.

Kokkupanek

Lõika biskviidist kolm 18 cm läbimõõduga ketast, määri iga kihi vahele 120 grammi kreemi ja 80 grammi Topfil Mango 50%. Viimistle vahustatud Italmaxiga ja peale pane kaunistuseks veel üks kiht 50%  Topfil Mango täidist.

Leia

Seotud retseptid