Segage labakinnitusega segamisnõus kõik koostisained suurel kiirusel viis minutit.
Pritsi u 20-30 grammi tainast
Segage vispliga segamisnõus Cremyvit ja vesi suurel kiirusel viis minutit.
Sulata šokolaad 35 kraadini ja vala segamisnõusse.
Kasuta 30 g ekleeri kohta
Sulata šokolaad 40-45°C-ni ja lisa fondant.
Segage mõlemad omavahel ja lisage vett, et saada vajalik konsistentsd.
kasutatemperatuuril 32 to 35°C
Kasuta +/- 20 g ekleeri kohta.
Torka ekleeride põhja 3 auku, et valada sisse +/- 30 g jahtunud šokolaadikreem.
Kata pealt šokolaadi fondant-glasuuriga.
264.4Kcal
Energia
1107.84Kj
Energia
12.28g
Rasva
4.3g
Küllastunud
35.03g
Süsivesikud
23.92g
Suhkrud
*
Energia 264.4Kcal | ||
Energia 1107.84Kj | ||
Rasva 12.28g | ||
Küllastunud 4.3g | ||
Süsivesikud 35.03g | ||
Suhkrud 23.92g | ||
Fibers 1.11g | ||
Valk 2.82g | ||
Salt 0.41mg |