Segage labakinnitusega segamisnõus kõik koostisained suurel kiirusel viis minutit.
Pritsi u 20-30 grammi tainast
Segage vispliga segamisnõus Cremyvit ja vesi suurel kiirusel viis minutit.
Sulata šokolaad 35 kraadini ja vala segamisnõusse.
Kasuta 30 g ekleeri kohta
Sulata šokolaad 40-45°C-ni ja lisa fondant.
Segage mõlemad omavahel ja lisage vett, et saada vajalik konsistentsd.
kasutatemperatuuril 32 to 35°C
Kasuta +/- 20 g ekleeri kohta.
Torka ekleeride põhja 3 auku, et valada sisse +/- 30 g jahtunud šokolaadikreem.
Kata pealt šokolaadi fondant-glasuuriga.
264.4Kcal
Energia
1107.84Kj
Energia
12.28g
Rasva
4.3g
Küllastunud
35.03g
Süsivesikud
23.92g
Suhkrud
*
Energia 264.4Kcal | ||
Energia 1107.84Kj | ||
Rasva 12.28g | ||
Küllastunud 4.3g | ||
Süsivesikud 35.03g | ||
Suhkrud 23.92g | ||
Fibers 1.11g | ||
Valk 2.82g | ||
Salt 0.41mg |
Avastage lugu, mida ühel ekleeril on rääkida ja liituge meiega, kui uurime erinevaid variatsioone, mida see on inspireerinud. Klassikalisest retseptist, mis ahmitakse kiiresti endasse kuni loominguliste, tervislikumate ja jätkusuutlikumate taasleiutisteni, mis vastavad uusimatele tarbijatrendidele.