Klassikaline ekleer

Šokolaadikreemiga ekleeri retsept

Koostis

Kuidas teha

Choux tainas

Segage labakinnitusega segamisnõus kõik koostisained suurel kiirusel viis minutit.

Pritsi u 20-30 grammi tainast


Šokolaadikreem

Segage vispliga segamisnõus Cremyvit ja vesi suurel kiirusel viis minutit.

Sulata šokolaad 35 kraadini ja vala segamisnõusse.

Kasuta 30 g ekleeri kohta


Kate

Sulata šokolaad 40-45°C-ni ja lisa fondant.

Segage mõlemad omavahel ja lisage vett, et saada vajalik konsistentsd.

kasutatemperatuuril 32 to 35°C

Kasuta +/- 20 g ekleeri kohta.


Kokkupanek

Torka ekleeride põhja 3 auku, et valada sisse +/- 30 g jahtunud šokolaadikreem.

Kata pealt šokolaadi fondant-glasuuriga.


Leia Nutrition info

264.4Kcal
Energia

1107.84Kj
Energia

12.28g
Rasva

4.3g
Küllastunud

35.03g
Süsivesikud

23.92g
Suhkrud

*

Leia

Seotud retseptid