Klassikaline ekleer

Šokolaadikreemiga ekleeri retsept

Koostis

Kuidas teha

Choux tainas

Segage labakinnitusega segamisnõus kõik koostisained suurel kiirusel viis minutit.

Pritsi u 20-30 grammi tainast


Šokolaadikreem

Segage vispliga segamisnõus Cremyvit ja vesi suurel kiirusel viis minutit.

Sulata šokolaad 35 kraadini ja vala segamisnõusse.

Kasuta 30 g ekleeri kohta


Kate

Sulata šokolaad 40-45°C-ni ja lisa fondant.

Segage mõlemad omavahel ja lisage vett, et saada vajalik konsistentsd.

kasutatemperatuuril 32 to 35°C

Kasuta +/- 20 g ekleeri kohta.


Kokkupanek

Torka ekleeride põhja 3 auku, et valada sisse +/- 30 g jahtunud šokolaadikreem.

Kata pealt šokolaadi fondant-glasuuriga.


Leia Nutrition info

264.4Kcal
Energia

1107.84Kj
Energia

12.28g
Rasva

4.3g
Küllastunud

35.03g
Süsivesikud

23.92g
Suhkrud

*

Leia

Seotud retseptid

Ekleer: Prantsuse klassika päritolu sümbol

Avastage lugu, mida ühel ekleeril on rääkida ja liituge meiega, kui uurime erinevaid variatsioone, mida see on inspireerinud. Klassikalisest retseptist, mis ahmitakse kiiresti endasse kuni loominguliste, tervislikumate ja jätkusuutlikumate taasleiutisteni, mis vastavad uusimatele tarbijatrendidele.