Küpseta 180°C juures 15-20 minutit ja lase pärast koogi maha jahtuda.
<p>Kreem</p>
Määri küpsetatud banaan šokolaadibiskviidile.
Sega Deli kohupiim ja jogurt, lisa sellele segule eelnevalt leotatud želatiin ja kergelt vahustatud Italmax.
Valage koor küpsetusvormis küpsetatud banaani peal, et see sellega täita. Jahutage.
Glasuurige Miroir Glassage’iga Neutre`iga ja Deli karamelliga. Kaunistage Deliga karamelli ja laastudega.
Leia
Seotud retseptid
Vali pakend
Ostukorvi lisatud
Toode lisatud ostukorvi
Tere tulemast Puratosesse
Meie veebisait kasutab küpsiseid
Kasutame küpsiseid, et pakkuda teile meie veebisaidil parimat kasutuskogemust, tuvastada korduvaid külastusi ja eelistusi ning mõõta ja analüüsida liiklust. Küpsiste kohta lisateabe saamiseks, sealhulgas nende keelamise kohta, vaadake meie küpsiste poliitikat. Klõpsates "Nõustun kõigi küpsistega", nõustute kõigi küpsiste kasutamisega.